Part 1

152 17 1
                                    

Chanyeol. ~I

Mostanában nincsenek rendes színészek. Az én filmemhez pedig tökéletes színjátszók kellenek. Eddig több száz színészt utasítottam el, mert vagy nem voltak jók vagy nem illettek a történethez.

Már megelégeltem, hogy már egy hónapja főszereplőt keresek és még mindig semmi. Kiraktam az egyik közösségi oldalamra egy színész jelentkezést. Izgatottan vártam a 20 és 30év közötti férfiak jelentkezését. Volt pár ígéretes jelentkező, de még mindig nem az igazi.

***

A hajamba túrva mentem le a lépcsőn, a kávéautómatához igyekezve. A forgatási helyszín éppen építés alatt volt, de én szerettem megnézni a munkálatokat. A napokban meg kéne találtom a tökéletes főszereplő fiút, mert még a szöveget is meg kellene tanulnia. Sóhajtva nyomtam meg a latte felíratot és bedobtam az érmeket az automatába.

Három perc eltével a másik rendezővel beszélgetek a filmről. Átbeszéltük, hogy neki melyik jelentkező tűnik a legszimpatikusabbnak, így amelyik nekem is bejött azzal felvettük a kapcsolatot, de azt is említettük, hogy nem biztos, hogy ő lesz az. Voltak páran akik azonnal válaszoltak az üzenetünkre.

Természetesen mindenki boldog volt, de a legjobban mi. Lehet közöttük van az akit keresünk.
Behívtuk mindegyikőjüket egy meghallgatásra, hogy biztosan a legjobbat tudjuk kiválasztani közülük. Már rettentően várom.

Néhány építkezési dologba beleszóltam, mert hát mégis az én filmem lesz. Ezek után hazamentem. Nem telt sok időbe, pusztán 15perc volt. Mikor hazaértem ledobtam a kocsikulcsomat az étkezőasztalra, majd kinyitottam a hűtőt, hogy valamit ehessek. Már majdnem délután három óra, és még ma nem ettem semmit. Minden mindegy alapon kikaptam egy tábla mogyorós csokit és kibontottam.

Levetődtem a kanapéra és bekapcsoltam valami random sorozatot és elkezdtem nézni. Valami H betűs volt, bár nem nagyon emlékszem rá. Hosszú hajú fiúk voltak benne még valamikor a 10.században. Tetszett. Kifejezeten tetszett.

BaekHyun. ~C

Miután hazaértem egy ismerősömtől kilenc óra tájékán, köszöntem anyunak, aztán kajálás után felmentem a szobámba. Sóhajtva ültem le a gurulós székembe, majd a telefonomat elővettem a farmerem zsebéből, és megnyitottam rajta az Instagram-ot, hogy elüssem az időt.
Neked időd, mint a tenger, Baekhyun, de ezt anyukád nem mondhatja el magáról. – futott át agyamon a gondolat, amit nagyot nyelve próbáltam agyam legelrejtettebb rejtekébe suvasztani.

Már vagy fél órája kutatok valami normális után ezen a közösségi portálnak csúfolt applikáción, és még mindig semmi, nem hiszem el. Már éppen beakartam zárni az egészet a francba, amikor visszadobott az oldal elejére, így láttam egy "hirdetést". A bejegyzésben az állt, hogy 20-30 év közötti férfiakat várnak meghallgatásra, és elmosolyodtam, mert pont főszereplőnek kellett. Végigfutva a sok jelentkezőt láttam, hogy párat az a bizonyos real_pcy be is kedvelt. De tényleg csak párat, gondoltam azokkal vette fel a kapcsolatot. Összegezve magamban a dolgokat kiroppantottam ujjaimat, majd nagy levegőt véve elkezdtem gépelni.

byun.baekhyun: Jónapot. Érdeklődnék a szerep felől, ha még szabad a hely. 26 éves vagyok, és több alkalommal is volt szerencsém szerepelni műsorokban, vagy filmekben. Ha ennyiből felkeltettem esetleg az érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot. Üdvözlettel: Byun BaekHyun.

és.. elküldve. Őszintén kíváncsi leszek a reakciójára, de szerintem csak nevet egy jót rajta. Bár visszaolvasva én se tennék egyebet. Lezárva a telefonom felálltam a székből, és az ágyam melletti konektorba bedugtam a töltőmet, majd csatlakoztattam a töltőt, mire felvillant a kijelző.
3% - folyamatos töltés.
Basszus, majdnem kikapcsolt a telefonom. Még szép, hogy azt a gáz kommentet meg tudtam írni.. Tényleg eléggé kíváncsi vagyok, hogy reagálni fog-e rá, vagy emberszámba se vesz, de nem fűzök a szerephez sok reményt. Elterülve az ágyon mélyen belélegeztem a mára már szokásosnak mondható illatot, ami az ágyneműmből terjeng, és elmosolyodtam. Szeretem ezt az illatot. A tavaszra emlékeztet.

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Aug 01, 2018 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

Hey! Blast You! [ChanBaek]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz