- intro -

386 24 2
                                    


Η ζωη του Χάρι τις πρώτες βδομάδες μετά τον πόλεμο ηταν απλα μίζερη. Δημοσιογραφοι τον ακολουθουσαν όπου πήγαινε,τα βράδια δεν μπορουσε να κοιμηθει απτους εφιαλτες και οι οπαδοί του Βόλντεμορτ που είχαν διαφύγει ήταν ακομα ενας πονοκέφαλος γιαυτον,αφου το Υπουργειο θεωρουσε πως αυτος μπορουσε να τους βρει.

Έτσι κατέληξε να μένει στο Μπάρροου με τους Ουέσλι και την Ερμιονη,που ομως ως αποτελεσμα ειχε να μεγαλωσουν οι τυψεις του,αφου η απουσια του Φρεντ ηταν αισθητή.

Φυσικά,κανείς δεν τον κατηγορούσε για τον θάνατό του,αλλά αυτο δεν ειχε καμια σημασια για τον Χάρι.

Ήξερε ότι δε μπορουσε να μένει για πάντα με τους Ουέσλι.Όσο και αν η Κυρια Ουέσλι επέμενε ότι δεν ηταν βαρος,αυτος ήξερε ότι η οικογένεια χρειάζοταν χρόνο να πενθήσει.

Αλλά τι θα μπορουσε να κανει;

Ειχε λάβει πολλες προτάσεις για δουλειά η αληθεια ηταν και ο ιδιος ο Κινγκσλεϊ του ειχε πει πως αν ηθελε να γινει Χρυσουχος οι διαδικασιες θα ηταν πολυ συντομες.

Όμως δεν του κολλουσε καλά όλο αυτό.Αν ηθελε να επιβιωσει στον Μαγικο Κοσμο με τους ενηλικες επρεπε να τελειωσει τις σπουδες του.

Και κάπως ετσι γεννηθηκε η ιδεα να φοιτήσει στο Χόγκουαρτς ξανά.

Φυσικά το πρώτο άτομο με το οποίο το συζήτησε αυτό ήταν η καλυτερη του φίλη(ή μαλλον η πιο διαβαστερη)η οποια ενθουσιάστηκε αμέσως με την ιδέα και έσπευσε να στείλει μήνυμα στην ΜακΓκοναγκαλ και να μιλήσει με τον Ρον.

Προς μεγάλη έκπληξη του Χάρι,ο Ρον ενθάρυνε τον Χάρι να παει,ομως ο ιδιος ειχε αποφασισει πως δε θα επιστρεψει στο Χόγκουαρτς.Αντ' αυτού θα βοηθουσε τον Τζορτζ με το μαγαζί. Ο Χάρι ενιωθε την καρδια του να βουλιαζει στη σκεψη του μαγαζιου χωρις τον Φρεντ,ομως ηξερε πως για τον Ρον ηταν χιλιες φορες χειροτερα και επρεπε να μεινει δυνατος για εκεινον.

Όμως είχε ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά του και δεν χρειάζοταν να ανησυχεί ακόμα για το πως θαναι χωρίς τον Ρον στο Χόγκουαρτς.

Τουλάχιστον θα'χε την Ερμιόνη,την Τζίνι,την Λούνα,τον Ντην,τον Σιμους και τον Νέβιλ.

Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον Ρον,όμως μπορεί να βασιστεί πάνω τους και αυτές τις μέρες μόνο αυτό μετράει.

_________

Επ επ επ ξερω οτι φαινεται σοβαρος ο τονος αυτου του φικ αλλα πιστεψτε οταν λεω οτι θαναι fluffy και σοφτ και σξσξξσξσ είμαι τοσο ενθουσιασμενη που επιτελους μοιραζομαι μαζι σας αυτή την ιστορία!!

blue jeans // drarry | draco x harryWhere stories live. Discover now