PÖLP

14 0 0
                                    

RING RONG RING RONBG
dalloms mobil tjöt som en mea och det var jobbigt så dallom fick gå och svara. det var....
"hey dallybabe........." sa joni med sin äckliga hesa röst.
"hej baby!! sup?!" svarade dallom i luren.
joni suckade.
"ja... alltså.........."
"säg det! SÖG DETb"!!!!"
joni skrek lite och flämtade och sen stönade han lite erotiskt och sedan harklade han sig.
"dallom. jag vill att vi träffas... i södra sverige. folketz parky. see u there..." klämde han fram.
"okey" sa dallom. innan jonk la på hörde man ljudet av ett vapen som laddades om......

"joni!!!!! joniiiiiiiii... bebe????!!!" en mycket lång man vandrade runt i folketz parky och ropade efter sin babyboy. "JONK"
han satte sig på en bänk och grät och spelade lite på sim bas och då kom SMELS och sa
"men lol! dallom!" och satte sig bredvid honom och så satt de där och spelade på sina fula basisar och grät. plötsligt reste sig smels och skapade ett EEUUWW-ljud som lät som hon precis hade sett johnny stevens fula tryne och det var precis det som hade hänt. smels började gå därifrån. dallom blev dock väldigt glad över att se detta oattraktiva ansikte och började marschera mot joniman. dallom slog ut med sina armar och var redo att embracea joni men joni verkade inte dela den planen...
FWOOP sa det när joni drog fram sin ak5:a som han dolt i sitt rektum fram tills denna stund. dallom hann inte ens reagera förrän hans magfläsk hade tagit flera skott från det sexiga vapnet i jonis händer. det tog flera kulor för att penetrera dallons fett men eftersom joni hade ett automatvapen så gick det ganska fort att spränga sig in till dalloms organ. blodet sprutade och där stod smels i värsta splash zone och grät hysteriskt åt vad som pågick med hennes stackars stackars dallom. hon ville ju stoppa denna assault på något sätt så hon approachade joni men då sjöng han lite och smels var tvungen att hastigt evakuera.
så nu var det fritt fram för joni att skjuta ihjäl sitt ex. dallom låg på marken i sitt eget blod, alldeles besegrad. joni satte en fot på dalloms mage och höll upp ak5:an och flexade sina muskler med andra handen. mem tog en bild och sedan klev joni ner.
"bye bye babyBITCH!" skrattade han åt döingen dallom. sedan insåg smels att mem befann sig i närheten och sedan fonglade de lyckliga i alla sina dagar

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Jul 01, 2018 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

dalöniDär berättelser lever. Upptäck nu