RPG - JH School

52 4 17
                                    

Od:

Jméno: Jessica Molly Simon
Věk: 19
Pohlaví: žena
Povaha: na první pohled velice nepříjemná a striktní, ale když jí poznáte, tak je to pohodová holka, která se ráda baví úchylnými poznámkami
Vzhled:

Jméno: Jessica Molly SimonVěk: 19Pohlaví: ženaPovaha: na první pohled velice nepříjemná a striktní, ale když jí poznáte, tak je to pohodová holka, která se ráda baví úchylnými poznámkamiVzhled:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Orientace: Bisexuál
Minulost: Její rodina je poměrně bohatá a chtěli, aby byla snob. To ona ale nechtěla a začala se chovat podle sebe. Nakonec jí rodiče přijali takovou, jaká je a nechali to být. Ovšem na základní škole byla šikanována a došlo to až k tomu, že má na břiše několik set malinkých jizev, které si dělala, aby zapomněla na to všechno, co se jí na škole děje. Přes to se přenesla a je poměrně v pořádku, ovšem pořád sem tam přicházejí stavy deprese.
Něco o: Vždycky byla trochu samotářka a nikoho si moc k tělu nepouští. Ve vztahu je vždy dominantní a to hodně. Moc druhých poloviček neměla, asi tak 4-5, ale o svoje polovičky se Patřičně stará. Taky je velmi dobrý vůdčí typ a má největší prsa Na škole. To jí ale někdy  délá problémy se sexuálním obtěžováním.
Ship: MarktaBainov

To bude vše, přeji vám krásný zbytek dne

Vaše Darky^^

Moje OC, RPG postavy, Tagy a podobné blbostiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin