Δευτερη συνεντευξη

48 3 1
                                    

MarinaFrargkiadaki

Αντιμετοπισαμε αρκετα προβληματα με την συγγραφεα αλλα μετα απο ωρα καταφερε να απαντησει στις ερωτησεις μου MarinaFrargkiadaki σε ευχαριστω για τον χρονο σου.

Πως σε λενε και ποσο χρονων εισαι?

Με λενε Μαρινα και σε 4 μηνες γινομαι 18 τελειωσα το λυκειο!!

Γιατι γραφεις στο Wattpad?

Γράφω γιατί εχω πολλές σκέψεις και όνειρα δικά μου και Καμια φορά και νιωθω ότι εκει μπορω να ορισω τις ζωές ολων...να πάρω εγω τον ρόλο της τύχης και της μοίρας.

Ποια ιστορια σου σου αρεσει πιο πολυ?

Η ιστορία που μου αρέσει πάρα πολύ από αυτές που γράφω είναι το Πάθος...Μίσος...Ερωτας.

Θα ηθελες να γινεις συγγραφεας?

Θα ήθελα να γίνω αλλά φυσικα ξέρω πως δςν μπορω γιατί υπάρχουν πολλοί καλλίτεροι απο εμένα και αυτό δεν εξαρτάται μονο απο εμενα Είναι ευκολο να γράψεις ένα βιβλίο και να το εκδώσεις αλλά το αν αυτό που κάνεις είναι καλό μόνο ένας έχει το δικαίωμα να πει αν είναι ή αν δεν είναι και αυτός είναι ο κόσμος.Το να γίνεις ένας απλός συγγραφέας είναι εύκολο το να γίνεις ένας συγγραφέας που το έργο σου αναγνωρίζεται ως καλό είναι κάτι δύσκολο και εγω δεν πιστεύω τόσο ότι μπορώ γιατί καλός ή κακός δεν ειμαι και η καλύτερη υπάρχουν ιστορίες ακόμα πιο ωραίες και εντυπωσιακές απο τις δικές μου.

Ποιος ο αγαπημενος σου συγγραφεας στο wattpad?

Ο αγαπημένος μου συγγραφέας στο wattpad είναι η @EfKey20100

Ποιο ειναι το αγαπημενο σου βιβλιο μεσα στην εφαρμογη και ποιο εκτος?

Το αγαπημένο μου βιβλίο μέσα στην ιστορία είναι το Μια νύχτα πάθους δεν εχω κάτι εκτός πιστεύω πως όλα είναι καλά απλα δεν γίνεται όλα να ανταποκρίνονται στην δικιά μου προσωπικότητα.

Θαυμαζεις καποιο ατομο λογο του χαρακτηρα?

Δεν θαυμαζω γενικα κανέναν γιατι ο καθένας έχει εναν χαρακτήρα που είναι αδύνατον να αρέσει σε όλους.Ο καθένας είναι μοναδικός με τον δικό του χαρακτήρα.

Θα ηθελες να μοιασεις σε καποιον συγγραφεα?

Οχι γιατι δεν μου αρεσει να εχω προτυπα θελω να εχω την δικια μου προσωπικοτητα χωρις επιρροες σαφως ομως υπαρχουν καποιοι που τα εργα τους για εμενα ειναι αριστουργηματα.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

InterviewsWhere stories live. Discover now