2

2.2K 179 34
                                    

İçime dolan meltem rüzgarı ve dalgaların çıkardığı ses. Böyle bir güzellik yok. Kayalara oturmuş dalgaları izliyorum. Güneşin batması yaklaşırken keyfime diyecek yoktu. Keyifim bir anda arkamdan gelen ayak sesleri ilk durakladı. Arkamı dönüp baktığımda özlem ve hasretle ona bakıyordum .
Erika...
Beyaz uzun elbisesi ve serbest bıraktığı saçları ile prenseslere bile taş çıkartacak kadar güzeldi. Ben ona hayran hayran bakarken ,o yavaş adımlarla bana doğru geliyordu. Yavaşça yanıma oturdu , başını göğsüme yasladı. Bende elimi omuzuna attım ve onu kendime biraz daha çektim.
Kokusunu içime çekerken kafasını yavaşça kaldırdı. Gözlerinin içine bakarken kaybolacaktım. Bana doğru yaklaştı ,bende ona. Tam dudaklarımızı birleştirecekken tanıdık bir ses yankılandı boşlukta...
OZO..
OZOOO...
Ruujinin sesiyle neye uğradığımı şaşırdım . Hayalkırıklığı ve sinirle yatağımdan çıktım . Lavaboya girip rutin işlerimi hallettim ve giyinmek için dolabımın kapağını açtım.
Rüyalarıma giren ve deli gibi aşık olduğum kız yine rüyama girmişti. 
Takım dağıldığından beri onu hiç görmedim. Karşısına çıksam ne yaparım bilmiyorum bu yüzden hiç karsilasmadim. Deli gibi özlüyorum onu ama yapacak bişey yok.
Takım dağılalı 5 yıl olmuştu.  Profesyonel Futbol oynamayı bıraktım, eğlencesine oynuyorum artık o da sık değil her neyse kardeşlerim de ben de gayet iyiyiz.
Kota bı ara İspanya'da takımda oynadı . Fakat 1 yıl sonra sakatlanıp yanımıza geri döndü . Judoyu da bıraktım ve çok sevdiğim saçlarımı tekrar uzattım.
Okul için hazirlanmam gerekiyor. Biraz sinir bozucu ama napalim.
Okul formamı giyip kahvaltıya indim. Ben hariç herkes sorfraya oturmuştu. Günaydın dileklerimi iletip yerime oturdum. Ailecek güzel bir kahvaltı yapıyorduk . Bir süre sonra annem ve babam birbirlerine aşk dolu sözler söylerken , bizde kendi aramızda sohbete daldık.
" Of daha okulun bitmesine çok mu?"dedim bıkkınlık la.
"Daha dur  1.dönemin ortasına bile gelmedik " dedi ruuji.
"Okulda hep aynı değişen bişey yok ." Dedi kota.
Hepimiz çok sıkılmıştık okuldan , ama buna rağmen derslerimiz oldukça iyiydi. Sohbetimize devam ederken saatte bakan ruuji hepimizi apar topar masadan kaldırdı. Sohbete o kadar dalmıştık ki saatin farkına varmadık. Hızla evden çıkıp okula doğru ilerlemeye başladık .
Neyse ki derse tam zamanında yetiştik.

İnanılmaz sıkıcı geçen 5dersten sonra öğle molası için yemek haneye gittik. Şaşıracaksınız ama kardeşlerim den başka arkadaşlarım da var. 6-7 kişilik bir grupla masaya oturduk ve güzel bir sohbete başladık.
Bir sürü şey konuştuktan sonra takamatsu "duydunuz mu ... Lisesinde yangın çıkmış ?"
Bir anda masadaki herkes takamatsu ya baktı.
Ruuji " ölen veya yaralı var mı?"
"Ölen yok ama yaralı bir sürü öğrenci varmış. Hepsi iyiymiş merak etmeyin. "sen nereden biliyorsun? " Dedim.
"Kuzenim o okulda okuyor"
"Keşke bizim okul da yansa ,böylece okula gitmezdik" kotanın bu sözleri üzerine hepimiz gülmeye başladık.
Güzel bir gündü , tabi okul olmasa daha iyi olacaktı. Eve geldiğimizde üzerimi değiştirip yatağıma uzandım ve düşünmeye başladım. Erika ile karsılaşsam ne yapardım. O beni görünce ne yapardı? Aklımdan hiç çıkmayan bu sorularla başım dertte.
Okulda çok popüleriz bu yüzen bir sürü kız peşimde , ama benim ilgimi hiçbiri cekmiyor.
"Yine mi erilayı düşünüyorsun?" Diye içeri girdi ruuji. 
İç çekerek "evet"
Yavaşça yanıma doğru gelirken kota da içeri girdi. İkiside yanıma gelip oturdu.
"Unutmak zor ve kardeşim " dedi kota. Bende başımla onayladım. Biliyorlardı Erika ya ne kadar yangın olduğumu , hepten destekçim olmuşlardı.
"İnan bana yakında karşılaşacaksınız içime öyle doğuyor "
Ruujini Söylediği şeye hepimiz gülmüstük .
"Sen yine iyisin ozo peki ya ben reika beni unutmuştur bile ama Erika seni unutamamıştır. "
Dedi kota
" Peki ya ben size daha bir yenge haberi bile veremedim. "
Kıkırdayarak sırtını sıvazladim " sende yakında verirsin bize güzel haberi" dedim göz kırparak.
*****

Arkadaşlar lütfen kitabımı oylayın aslında sınır koymuştum ama sınır tam gecilmedigi için yayınlamayı düşünmüyordum. Ama aldığım güzel yorumlar bu fikrimi değiştirdi.
Bu bölüm böyle oldu kusura bakmayın. Diyerki bölüm daha iyi olucak tabi oylar yüksek olursa:)
Fikir ve yoruma açığım lütfen oy verin

Geri Dönüş (Ozo Ve Erika)Where stories live. Discover now