#5 Çakma Sarışın

5.9K 265 38
                                    

Bu hikaye kısa bir süre içinde yayımdan kaldırılacaktır. Okuduğunuz için teşekkürler yeni hikayem olan kuyruklu yıldıza profilimden erişim sağlayabilirsiniz. Kocaman öpücükler.💫

Dizimde hissettiğim sızıyla gözlerimi araladım yatağımdaydım. Saat?? 10:36 mı? Ne ara geldik biz eve? Dizim? Sargı beziyle sarılıydı. Ayaz? O odundan beklemezdim bunu doğrusu. Odamdan çıkıp ayazın odasına girdim.

"Ayazzz" ellerimi gözlerime perde edip çığlık attım.

"Neden çıplak geziyosun evde."

"Çıplak değilim irem belimde havlu var" hadi canım yaa hayırlısı .s.s

"Utandınmı yoksa sen." yok yiaa ne utanıcam canısı ben her sabah böyle kaslı üstü çıplak bi daşla karşılaşıyorumda.

"Yoo ben teşekkür etmek için gelmiştim dizim için yani şimdide gidiyorum." elerimi gözlerimden indirip kulağıma eğildi bu çocukda bunu huy edindi hee anladı etkilendiğimi kullanıyo salak.

"Önemli değil prenses." gıcık yaa prensesmiş. Odunluğumu gözler önüne sererek sırıttım.

"Kıç kafalı" evde çıplak gezilmiceğini anlasın o da.

Annemler balayı şeyisinde olduğu için evde ayaz ve benim haricimde kimse yoktu hizmetciler hariç tabi. Okulda olmadığı için bende yaylana yaylana aşağı inip rahatça kahvaltımı yaptım. Ayaz beyfendi kahvaltıya bile inmeye tenezzül etmez tabii. Bu arada dün ben öyle ayazın kucağındayken meteyle melisi unuttum hemen telefonuma koşup mesajlara baktım.

3 yeni mesaj.

Kimden:Melis

"İrem ayazın kucağında uyuya kaldın seni evine bırakmak istedik ama ayaz ben bırakırım diye ısrar etti . Beni meteyle yalnız bıraktın alıcağın olsun."

Kimden:Mete

"İrem sen ayazın kucağında uyuya kalınca ayaz ben bırakırım dedi uyanınca mutlaka mesaj at meraklandırma beni."

Kimden:Melis

"İreğğmm hani senin şu mete varyaaa allam bana bir yavşadı bir yavşadı anlatamam evime kadar bıraktı beni sevdim lan ben bu çıçığıı."

Kime:Mete

"Metecik sağol ayaz beni organ mafyasına satmamış evdeyim ben merak etme asdff."

Kime:Melis

"Hemen buluşuyoruz ırıspı kaptın taş gibi çıçığı detayları yüz yüze anlatıyosun yoksa vermem kankamı hee adfkjfj."

Bu mesajıda cevapladıktan sonra telefonu cebime atıp dolabın karşısına geçtim.Dizim sarılı olduğu için şort giymeyip yırtık jeanin üstüne belimi açıkta bırak amerikan bayraklı t-shirtümü giydim. Kırmızı vanslarımı giyip aynadan saçlarıma baktım. Hemen tarayıp tepeden atkuyruğu yapıp minik çantamı omuzumdan astım. Telefonuma bakarak kapıdan çıktım. Çıplak bi vücuda çarpmamla kafamı telefondan kaldırdım.

"Sen t-shirt giymeyi bilmezmisin." bide salak salak sırıtıyo.

"Sıcak.Terliyorum ne gerek var ki." allam sebebe bak sıcak. Bize sanki kutup.

"İyi bari bende terliyorum diye çıplak mı geziyim?" beni sanki yiyecekmiş gibi baştan aşağı süzüp cevap verdi.

"Aslında fena olmazdı." oha resmn spk .s.s ilk günden anlamalıydım zaten kaç kızım kaç bu seni organ mafyasına satmayı bırak iyiki dün seni kötü yollara düşürmemiş.

"Şaka yaptım yaa hemende kork. Zaten hem benim tipim değilsin ben daha dolgun severim." Ukala tamam fazla zayıf olduğum doğruda ben daha dolgun severim nedir yaa hakaret resmen hayvan gibi yiyorum yiyorum kilo alamıyorum napiyim abiğ bünye böyle.

"İşim var ayaz benim çekil önümden." birşey demesini beklemeden hızlıca merdivenlerden indim. Kapıyı açmamla bi kızla çarpışmam bir oldu. Gelen çarpıyo giden çarpıyo hayırdır gülüm. İçimdeki kroyu susturup kızı süzdüm.

"Önüne baksana yaa." noluyo kızımm yalı malı konuşma benle yolarım seni hee. Tabiki bu taş kızın karşısında mahalle karısı gibi konuşamadım.

"Bakmıyorum canım sorunmu var??"

"Sen kim oluyosun da benimle böyle konuşuyosun."

"Ben irem tatlım İrem Akarsu benimle konuşmalarına dikkat et yoksa o çakma sarı saçlarını bi tarafına sokarım." evet tatlı cici irem gitti cennet mahallesinden fırlamış bi pembe geldi.

"Bende eda canım eda çelebi benim kim olduğumu bildikten sonrada bu kadar rahat konuşabilecekmisin onu merak ediyorum. Ben fuat amcanın üvey yeğeniyim ve burdaki işinde son bulucak." Aha yiğenimi şansa bak çata çata yiğenine çattın irem bende üvey kızıyım lan hem ne işi beni hizmetçimi sandı bu salak.

"Ben burada yaşıyorum ve fuat amcanında üvey kızıyım yok fuat amcan hadi şimdi naşş." krolukta üstüme yok demişmiydim.

"Sen üvey kızımısın gerçekten."

"Ya ya öyle canım."

"Ben ayazı görücektim zaten." yelloz napıcaksa ayazı.

"Yok ayaz." yaşasın kötülük zafer bizimdir.

"Burdayım ben eda girsene içeriye birileri anlaşılan daha uyanamamış." arkamı dönüp dil çıkardım. Telefonumun çalmasıyla ordan kaçarcasına çıkıp telefonuma baktım.

Arayan:Melis

"Sabahtan beri dediğin kafede seni bekliyorum irem hangi cehennemdesin."

"Geliyoğrumm tamam 5 dakikaya ordayım olanları anlatırım gelince tamam hadi öptüm." cevap vermesini beklemeden yüzüne kapadım. 5 dakikaya orda olamicağımı bilsemde taksi çevirip bindim.

~~~~~~~~~

"Öyle işte meğersem bizim cici babanın üvey yeğeniymiş sarı yelloz."

"Oha kızım çok şaşırdım."

"O yüzden beklettim işte."

"Tamam pekala affedildin. Peki şu mete olayına ne demeli anlamadım şimdi benmi kuruntu yaptım yine yoksa birşeyler varmıdır."

"Saçmalama kızım kapmışsın işte çocuğu baksana nasıl yavşamış sana dert etme sen."

"Sen öyle diyosan."

Melisle yarım saat daha kafede oturduktan sonra kalktık. Bi işim olmamasına rağmen tüm duyularım eve gitmemi söylüyordu o yelleoz kuzenle ayazı yalnız bırakmamalıydım. Neden düşünüyosam bu kadar ayazı ama kaptıramazdımsa taş gibi çıçığı. Taksiye binip bizim evi tarif ettim. Taksinin ücretini ödeyip indim. Evin kapısını çalıp bekledim. Hizmetçilerden biri kapıyı açıp gülümsedi. Yavaşça merdivenleri çıktım ayazın kapısı aralıktı istemsizce içeri gözetledim gördüklerimle gözüme hücum eden yaşlara anlam veremedim.

Kötü bi bölümdü farkındayım ama voteler yorumlar düştükce benimde moralim oldukça düşüyor. Okuyan varmı ondan bile şüphe duymaya başladım moralim bu aralar aşırı bozuk ve yazarak kafa dağıtmaya çalışıyorum sefkililerim anlayın sizde beni. Siz yorum yapıp eleştirdikçe ben mutlu oluyorum emin olun. Eğer gerçekten hikayem beğenilmediyse final yapabilirim yeni bi hikayeyle tekrar deneyebilirim ama ben ilk hikayemde bu kadar başarısız olmak istemiyorum lütfen yanımda olun piremsesler seviyorum sizii.

Üvey Kardeş mi? WTFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin