Prolog.

12 0 0
                                    

Nasednul jsem na svojho jediného Miláčka a to na stroj vyroben značkou Kawasaki Ninja ZX-6R. Černou s modrýma plamenama. Je dokonalá. Na hlavu jsem si dal helmu. A sklopil hledí. Vyjel jsem na silnici a roztůroval motor. Za mnou jsem slyšel nějaké holky jak na mě řvaly. Otočil jsem to smykem a projel okolo nich. Řvali něco jako "zvedni tooo" tak jsme se rozjel a zvednul svoji Lásku na zadní kolo a zamával jsem. Předklonil jsem se a hodil motorku na přední. Nechal jsem spadnout na asfalt i zadní kolo a rozjel to. Největší povolena rychlost v gumách a guma v kapse. Pardón. Odbýhám. Nechci nic říkat ale na tuhle krásku jsem zbalil nejednu couru v klubu. Stačí říct že mám před klubem zaparkovanej dokonalej stroj a každá jde dobrovolně. No jo. Na drsnýho motorkáře se lepjej všechny. Nikdy jsem se ale nezamiloval. Vždy byly jen jednorázovky. Prostě. Vošoustat a odkopnout. Na co vážnej vztah. Je mi jedno co potom dělaj. Žádné jsem nikdy neslíbil nic vic jak mrd a nazdar. A všechny jsou stejně překvapený. Pořád citím jak mi do těla naráží hektolitry vzduchu. I kdyz Moje Kráska není žádná korska tak s ní rád jezdím po lese. Sám jsem si ji vylepšil a zvedl pérování kol na jinou úroveň. Ty řídítka taky samy od sebe nevypadají za jízdy jako že modře hoří. Zvláš ve vysoké rychosti. Jedu za Marc'em. Poslední dobou jezdíváme často spolu. Vysrala se na něj ta jeho coura a ho to dost zničilo. Vezu mu koženou bundu co si u mě nechal. Proto seru na citovou vazbu. K čemu je se zamilovat. Hele tady máš nůž, když přeřízneš tuhle hadičku tak vypustíš brzdovou kapalinu a mě další jízda zabije. Ale musíš to udělat až to budu nejmíň čekat.

Takhle to beru já. Když si chci zajebat tak zajdu do svýho oblíbenýho Gotham klubu a tam nadeš kurvy i do gang bangu. A že to je teda zátitek. Na dobrej gang bang má snad jen pořádně nepouslušná masochystka. A těch je ale málo.

Před Marc'ovým barákem jsem to stočil do smyku a začal tůrovat. On vylezl a já vypnul motor. Hodil jsem po něm tu bundu a sám sesedl z své Krásky. Zašli jsme k něku do garáže a on vybíral na které se projede tentokrát. Měl tam 5 modelů :

1= Yamaha YYF -R6
2= Honda CBR600RR
3= DUCATY 899 Panigale
4= Suzuki GSX R600
5= Triumph Daytona 675R ABS

Vzal si Daytona a ze zdi si vzal tmavě modrou helmu. Já vyvezl jeho stroj před garáž a on zamknul. Nasedly jsme každej na svoji motorku. Dobře.... on na motorku a já na Krásku. Nemusel jsem ani nic říkat a jely jsme na tréningovou dráhu pro MotoCross. Nikdo tam nebyl což je divný, většinou tam jsou ti rádoby jezdci co jim papínci pujčili svoji starou kraksnu. Ktera se pomale neudrží ani na kolech.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 31, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rider (Short Storie's)Where stories live. Discover now