Kapitel 5 - Två månader....

128 0 0
                                    

(Evangalines POV)
Omg! Jag fick precis ett sms av Ethan! Han och Grayson ska börja på min, Alexa och Melanies skola efter sommarlovet!!
Jag blev så exalterad, visst jag har inte känt Ethan och Grayson länge men ändå.
Det kommer vara så coolt att vi kommer att hänga med dom.
Nej jag kommer inte att vara med dom bara för att bli "populär" utan för att jag tycker dom är sköna människor iaf Ethan, Grayson ringde nästan polisen på mig igår.
Men i alla fall, det kommer bli jättebra då kan jag och Ethan lära känna varandra bättre.
Vi kommer förmodligen att umgås under sommarlovet ellerhur?
Men jag hade precis slutat skolan och jag hade satt på mig lite mer komfortabla kläder, en vit t-shirt och ett par svarta mjukisar och en gråbrun stickad kofta.

Vi kommer förmodligen att umgås under sommarlovet ellerhur?Men jag hade precis slutat skolan och jag hade satt på mig lite mer komfortabla kläder, en vit t-shirt och ett par svarta mjukisar och en gråbrun stickad kofta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ja blev jätteglad för att Ethan ska börja, så jag måste berätta för Alexa och Melanie.
Jag hoppade upp från min säng och skuttade ner för trapporna till uteplatsen mina vänner satt och chillade.
Jag skuttade fram till dom och kollade på dem medans jag stod och gungade fram och tillbaks exalterande.

"Gissa vad!" Viskskrek jag med en pipig röst.

"Vadå?!" Skrek båda två ut samtidigt som dom reste sig upp hastigt.

"Ethan och Grayson ska börja på våran skola!!" Skrek jag ut.

"VA?!. Är du seriös?!" Skrek Alexa ut.

"JA!!" skrek jag och hoppade runt i cirklar.

Melanie och Alexa hände på, så där stod vi och gallskrek samt att vi hoppade runt i cirklar.                Efter ca 20 min så var vi klara med att skrika så gick vi in igen och satte oss i sofforna.                       

"Så är någon hungrig?" Frågade Melanie medans hon ställde sig upp.

"Jaa jag är vrålhungrig!"gnällde Alexa medans hon sjönk ner i soffan.

Jag skrattade till samt Melanie, Melanie gick bort till köket och började ta fram ingredienser. jag såg vad hon tog fram och hon skulle laga pasta bolognese, jag kände mig inte så hungrig men jag måste äta. Efter ca 1 timme så var maten klar, Alexa började duka fram bestick och glas på det lilla kaffebordet i vardagsrummet, Melanie började hälla upp tre portioner i varsin djup tallrik och jag satte igång Netflix eller mer specifikt ett avsnitt Riverdale. När allt var klart så började vi äta och kolla på RIverdale. Ca 4 h senare så hade vi både ätit och kollat på 5 avsnitt av Riverdale.  Klockan var 22:34 och vi tog undan all disk, jag stängde av tv:n och släckte lamporna på nedervåningen sen gick vi upp till övervåningen, jag sa godnatt till Alex och Mel och dem till mig. Jag gick in till mitt rum och lade mig i sängen och tog fram min dator. Jag gick in på Insta på datorn och sökte på "Ethan Dolan" och skrollade runt i hans flöde och bara kollade på hans bilder. 

                                                                           11 Juni 2018 kl 07:03

"Evie?!" hörde jag en röst skrika utanför min dörr, jag vaknade och reste mig upp, jag gnuggade mig i ögonen och klev upp jag öppnade dörren och kollade på Alexa som stod helt klar med väska och allt. Mina ögon sprängdes upp och jag sprang till min mobil och kollade klockan "07:05" jag kände paniken stiga inom mig  och jag rusade över till min gaderob jag tog fram en snabb outfit, en adidas sweater och ett par adidas tajts och vita adidas skor och tillslut en New Yorker keps. Jag borstade mitt hår och tog på mig kepsen för att dölja min fula utväxt. Jag tog min väska, mobil och hörlurar. jag sprang ner och tog mina bilnycklar jag sprang ner till min bil. Jag satte mig i förarsätet och satte in nycklarna, jag satte igång bilen och körde iväg till min skola medans jag lyssnade på spotify i mina hörlurar kopplad i min mobil. 

Min DolanWhere stories live. Discover now