3.Bölüm " Amaç"

2.8K 171 36
                                    

Hayat bazen tam mutlu oldum derken çermesini bana takmıştı ve ben o çermeden sonra yerde yaralı halimle bir çıkış yolu arıyordum ama ne benim için bir çıkış yolu vardı nede beni bu durumdan kurtaracak bir ailem...

Toz pembe hayatım hoyratca elimden alınmıştı ...

Boş boş pencerenin önündeki koltukta dışarıyı inceliyor ve iç çekişmelerim devam
ediyordum .Kapının birden açılmasıyla hiç pozisyonu mu bozmadan dışarıya bakmaya devam ettim .Kapının kapanma sesini duyunca yeniden yalnızlığıma ağlayarak hıçkırmaya başladım ağlamamak için elimi ağzıma siper olarak tutum her ağlamamı bastırmaya çalıştığımda hıçkırıklarım arasında süre azalıyor ve daha çok hıçkırıyordum .Ve bu kalbimin sıkışmasına neden oluyordu .Omuzuma bir elin dokunmasıyla olduğum yerden korkuyla hızla kalktım .

Karşımda gördüğüm kızla olduğum yerde kaldım kızın sarı sacli ve siyah gözlü orta boylu ve tahminen benim yaşlarımdaydı bir süre gözlerim gözlerine kayınca kızın gözlerinin dolduğunu anladım ürkekce kıza bakarken söze girdim

-"Se..sen kimsin ?"

Kız gözlerin sulanmasını aldırmadan tebessüm etti ve

-"Ben Alya peki sen ?"

Ürkekce kıza bakarken bana zarar verip vermemesini ölçüyordum kız çok masum bakıyordu dış görünüşünün iç görünüşü gibi dir umarak beni burada kurtarır düşüncesiyle kıza hızla cevap verdim .

-"Ben Afra beni burda zorla tutuyorlar ne olursun bana yardım et annem ve babam tehlikede ."

Gözlerimde bir iki damla düşen göz yaşlarımı umursamadan kıza baktım kız sakince elimden tutup beni odadaki bir yatağa oturttu sonrada kendisi yanıma oturdu .Sesini düzene sokarak

- "Seni burda zorla tutulduğunu biliyorum ama bilmediğim birkaç şey daha var ben sana yardım edemem çünki beni ve bizim gibi bir kaç Kişi daha burada zorla tutuluyor ve hepimiz en sevdiklerinize tehdit ediliyoruz ."

Ben çıkış kapısı olarak gördüğüm Alya. Anlatıklarıyla yıkılmıştım ama burada bir sorun vardı biz neden hala burada zorla tutuluyordu onu bilmiyordum .

-"Ne..neden bizi burda tutuyorlardı biz onlara birsey yapmadık."

Alya gözlerime şaşkınlıkla bakarken sanırım benim burada neden olduğumu bildiğimi zannetti Alya elini usulca kaldırıp baş parmağını nazikçe kalbimin üstüne koydu ben alya ya boş boş bakarken herkezin bu dövmemle ne alakaları olduğunu merak etmiştim .Alya sakince konuşmaya başladı

- "Ben 19 yaşındayım ve 1 senedir burdayım Bunun yüzünden aşağıdaki bir kaç kişi de bizden . Ve sende artık bizdensin biz insanlara nazaran biraz değişiğiz . Tek farkımız onlar bizden daha güçsüz ve yeteneksiz biz burda tutma sebepleri ise bu günlerimizi kontrol edip işlerini zorla yaptırmak ."

Ben alya nın anlattıklarından hiç birşey anlayamazken alya konuşmasına devam etti

-"Bak bu çok saçma biliyorum bende ilk duydugumda şaka filan dedim ama biz bu yuz Afra ve ben artık bu tutsak bulunduğumuz altın kafeste ki senin yeni oda arkadaşınım."

-"Be..ben ne diyeceğimi bil...bilmiyorum ."

Kız usulca bana yaklaşıp sarıldı yalnızlığıma bir ışık olan alya ya bende usulca sarıldım göz yaşlarım gözlerimde yeniden firar ederken akmasına izin verdim ne olacaktı çünkü annem ve babamın o görüntüleri aklımdan çıkmıyordu .

TV nin kendiliğinden açılmasıyla bakislarimizi TV ye yönelttik dev ekranda önce zil sesi sonra bir alt yazı çıktı .

Yemek vakti herkez aşağıdaki yemekhaneye ...

Aynı anda Alya'yla bir birimine bakarken alya ayağa kalktı el mahküm

-"Hadi kalk gidelim"

Dedi bende usulca yerimden kalktım ve Alya yı takip ettim kapıyı açıp uzun koridora baktık yan tarafın kapısını açılmasıyla iki çakma sarışın kızlar çıktı ben kızlara bakarken kızlar hallerinden çok memnun bir şekilde gülerek yemekhaneye yöneldiler ben şok bir şekilde Alya'ya bakarken o beni aldırmadan kolumdan tutup beni yemekhaneye sürüklerdi .

Yemekhaneye gelince beni kolumdan sürükleyerek uzun bir masaya zorla oturttu . Kendi de yanıma oturunca etrafa boş gözlerle baktım tüm masa dolmuştu herkesin gözü bendeydi utanarak yere baktım tahminimce hepsi de benden büyüktü .

Ağlamaktan şişmiş gözlerimle kapıdan girenlere baktım . Odama giren yaşlı adam ,yaşlı adamın poyraz diye seslendiği egozişt ve iki erkek ve onların yaşlarında bir kız içeri girdi .

Ben hala ne yapacağım bilmez şekilde etrafıma bakarken Yaşlı adam uzun masanın başına geldi konuşmak için ağzını araladı .

-"Evet çocuklar bugün aramıza biri daha katıldı farketmişsinizdir .Afra bu Poyraz bu Mert bu Selim buda son olarak Yeliz buranın egitmenleri ."

Poyraz:Kumral siyah gözlü uzun boylu
Mert:sarı saçlı mavi gözlü orta boylu
Selim :Esmer kahverengi gözlü

Herkezin bir anda odağı ben olunca yanaklarım kızardı ama bu adamın beni burda zorla tutmasını hala hazmedememiştim. Sinirle yaşlı adamın yüzüne bakarken .Bana bakıp alayla tebessüm etti .

-"Boşuna böyle bakam artık burada kalacak ve benim emirlerine itaat edeceksin ."

Ben hiçbirşey demeden adam bakarken ...

-"Bu konuda anlaştığım sevindim ben Ali tanıştığıma sevindim uzun zamandır seni bekliyordum . Şimdik gelelim asıl konuya artık gücünü kullanmayı burada eğitmenler sana öğretecek tıpkı masada oturduğun bizden olanlar gibi gücünü kendi iradenle harekete geçirdigin zaman benim için çalışacaksın tıpkı diğerleri gibi ."

Sinirim altüst olmuş sinirle adını öğrendiğim Ali abiye baktım abi de denilmezdi ama annem ve babamdan aldığım terbiye devreye giriyor du .Hızla yerimden sandalyeyi yere atarak kalktım bu neydi şimdi aklıma gelen sinsi şeyle konuştum .

-"Nerden biliyorsunuz belki siz benim gücümü bana kazandırdığınızda sizi ezip geçmeyeceğimi buran kurtulamayacağımı ..."

Herkez sanki bunu beklemiyorum gibi bana baktı benim bu sinirle ellerim titrerken yaşlı adam bir adım arkasındaki eğitmen olduğunu öğrendiğim Poyraz sinirle bana baktı odağına ali abiyi aldığımda alayla güldü.

-Böyle birsey yapamazsın çünkü annen ve baban elimizde her yanlış hareketin onları ölüme sürükler .Ve sen bunu bilecek kadar zekisin Afra ...

Gözlerimin dolduğunu anladığında sinirle Ali abiye baktım

-"Beni burda ne kadar tutarsan tut elbet bir gün   buradan gideceğim ama tek değil annem ve babamıda alarak elbet birgün ."

Gözlerimdeki sululuğu aldırmadan hızla yemekhaneden çıktım ve tuttuğum göz yaşlarını serbest bıraktım az önce çıktığımız odaya ilerlerken bir elin kolumu koparacakmış gibi sık sıkmasıyla durdum arkama döndügümde beni öldürecekmiş gibi bakan Poyrazla karşılaştım...
➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡➡

Bitirme saati niz ...😊

INSTAGRAM : wattpad_icazkar

Ölümcül Direniş (wattsy2019)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin