Bez názvu Část 1

6 0 0
                                    

Ruby byla mladá poní  jednorožec co žila na plaete Liadris,malem městečku,jeji matka má krásný hrad kde spolu žiji jako matka s dcerou,take tam měla otce ale ten  zemřel před hodně dlouhou dobou,bojoval mezy dáleky.ale to je jiní příběh,Ruby netušila že její život se navždy změní a to ani její matka.

Matka Zeršia byla velmi vážnou královnou Liandris měste, a Ruby velkou vědělav ždyt je její dcera princezna

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Matka Zeršia byla velmi vážnou královnou Liandris měste, a Ruby velkou vědělav ždyt je její dcera princezna.Pak se stalo něco neuvěřitelného, ​​objevil se k němu zvláštní pruh traveler čas, letěl ze svého balonu nazvaný Tardis, jmenoval se Oto a byl pánem času z planety Gallifrey.

Pak se stalo něco neuvěřitelného, ​​objevil se k němu zvláštní pruh traveler čas, letěl ze svého balonu nazvaný Tardis, jmenoval se Oto a byl pánem času z planety Gallifrey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned se Ruby a Oto velice  s přátelily,vždy chodily spolu ven,na procházky a tak dal.Oto a Ruby si hned uvědomily že  k sobě něco k cíti a to  už byly 16 dní spolu.Matka Zeršia ta byla  pyšná že Ruby uš někoho má.Ruby co byla jednorožec se změnila na alicorna,a měla se stát královnou,ale Ruby to moc nezajímalo,jedině s kým chtěla napořád bejt byl Oto,a když uplynuly dny,měly překrásnou svatbu,jenže Oto se měl vrátit na Gallifrey,a tak Ruby změnila názor a hned vyrazila s Otem do jeho rodné planety Gallifrey,královně Žeršie se to moc nelíbylo,vždyt ona chtěla aby zůstaly a královaly.A tak Oto a Ruby lětěji na Gallifrey k Otovy domů.Když tam přiletěly hned ji ukázal svůj dům.Oba byly velice šťastný že jsou spolu,a maj klidní život,také spolu cestují na různá místa,byly Africe,Praze a dokonce i v Londýne u ajfelovky.Když uplynuli spoustu dní narodila se jim poní holčička dali jí jméno Zita.Byla ješte malíčka,a hned se bala že rodiče strati,a tak ji Ruby utěšovala,a pak usnula.

A  pak Oto něco tušil,a hned s Ruby svou jedinou dceru poslaly s lodí někam do bezpěčí,a Oto měl pravdu přileteli Dálekové,a byl  boj o život mezi Dáleky a  pány času,nikdo to nepřeřil kromě Ziti,Doktora,Pána a Vládce,protože ti utekly

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A  pak Oto něco tušil,a hned s Ruby svou jedinou dceru poslaly s lodí někam do bezpěčí,a Oto měl pravdu přileteli Dálekové,a byl  boj o život mezi Dáleky a  pány času,nikdo to nepřeřil kromě Ziti,Doktora,Pána a Vládce,protože ti utekly.Rubyn život byl  moc krásný vždyt měla lásku svého života Ota a svou jedinou dceru kterou zachránily oba dva,nikdo neví jak se Žeršia dozvěděla o srmti své dcery,ale zato začala nenavidět pány času,ale to je zas jiný příběh,a tak končí tenhle příbě Rubyn životě

                                                                          konec

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 14, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rubyn životWhere stories live. Discover now