Første dag

2 0 0
                                    

Jeg gik op ad skolegården, med regnen strømmene ned fra himlen, og min mor ved min side. "Er du klar lille skat?" spurgte hun. Jeg rullede øjne af hende, som om hun bryder sig. Vi kom hen til en stor dør, som jeg gættede på var indgangen. Vi gik ind af døren, og stod på en lang gang. Elever kom susende fra alle sider. "Hvor mon kontoret så er henne" sagde min mor. Jeg kiggede rundt, lidt efter fik øje på et skilt hvor der stod "kontor". "Der" sagde jeg og pegede. Vi gik ned af gangen, og op af en trappe. Vi kom op til en anden gang, hvor kontoret lå nede i enden.

Vi gik hen til døren, og jeg bankede på. Døren blev åbnet, og der stod en ældre dame. "Hej!" sagde hun smilende. "Hej" svarede min mor og jeg. "Du må jo så være Ida gætter jeg på", "jaa" svarede jeg. "Ja, men følg da med mig, så du kan komme ned i din nye klasse" sagde hun. Jeg kiggede på min mor "du kan bare gå nu, jeg klare mig" sagde jeg lavt. "Er du nu sikker på det skat?" svarede hun. "Ja, ja det er jeg" svarede jeg. "Jamen fint, vi ses senere så" svarede hun, "Ja, det gøre vi jo vel" svarede jeg. Hun var så falsk, det er nok den første morgen hvor hun ikke har drukket en af hendes skide øl altså.

Da min mor var gået, gik den ældre dame og jeg ned mod den lange gang som vi kom fra. Der var ingen elever ude på gangen lige nu. Det var egentligt helt rart. "Så er vi her" sagde damen. Jeg kiggede ligeud, foran mig var der en brun dør. Den ældre dame bankede på, og der blev råbt et "Kom ind!" fra den anden side af døren.

Den ældre dame åbnede døren. Mit hjerte hamrede, og mine hænder svedte. Jeg kiggede ned i gulvet da jeg tog det første skridt ind ad døren. Jeg kiggede op, og kiggede kort udover et lokale fyldt med elever. Jeg kiggede hen mod min nye såkaldte lære. "Hej med dig" sagde hun og rakte sin hånd ud, "jeg hedder Anette" smilede hun. Jeg tog imod hendes udrakte hånd. "Ida" sagde jeg og smilede nervøst til hende. "Velkommen til" sagde hun, "kan du præsentere dig selv, Ida?" spurgte hun. "Jaeh" svarede jeg "Jeg hedder som sagt Ida, jeg er 16 år gammel og jeg er lige flyttet til fra København". "Det var godt. Du kan sætte dig ved siden af Magnus" sagde hun og pegede ned mod en tom plads. "Jeg kiggede ned, og der så jeg.."


Det var så første kapitel. Er lidt ny til det her, så undskylder hvis der er nogle fejl. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Just another story....Where stories live. Discover now