Kate

38 1 0
                                    

Kate Denson miluje cestování, zpěv a dělání lidem radost. Proto se rozhodla vydat na cesty  spolu se svou kytarou a dobrodružnými myšlenkami, vystupovala v barech, parcích, letních dobročinných akcích nebo jen tak na lavičce. nebavilo ji hrát písně jiných a proto se navrátila zpět do svého rodného města v Pensilvanii. Avšak na své další turné už nikdy nedorazila. podle rozvířených notových stránek po celém lese byla označená za pohřešovanou. Po několika dní pátrání se našla její kytara opřená jen tak na malém balvanu na kterém pravděpodobně seděla. nakonec se nikdo pravdu nedozvěděl.


Kate dosedla na svůj kámen uprostřed planiny v lese nedaleko jejího města. Začala pobrnkávat  na kytaru tóny:

"Another show's off and runnin',
Dance with me, cuz there's a storm a commin'
Follow my boots, try to keep up,
Dance with me, until sun up."

"Rise and shine, work hard, carve out your name,
Take aim, pull the trigger, hit the bulls eye for fame,
Know the value of faith, an' family, and don't you complain,
Open wide, your windows of opportunity"

"Buck and Wild,
Swing to be free,
Your hands just can't keep ahold of me."

Jakmile dozpívala svou píseň, praskla za jejími zády větev. Poté další, a za chvíli měla před očima tmu, temnotu černější než noc. V hlavě jí dunělo a za chvíli slyšela z dálky hudbu, která se více a více přibližovala. Hudba zněla čistěji a hlasitěji. Něčím jí byla hudba povědomá. Poté si vzpomněla, Když jí bylo patnáct, ve městě byl cirkus, který hrál svou píseň od rána do večera. Chvíli se zarazila, a po chvíli uslyšela  koně, obešla několik stromů a uviděla jej.

 Starý, polomrtvý kůň, z kterého doslova vycházela duše. Zevnitř hnil a kolem něj létaly mouchy a bůh ví jaký hmyz byl uvnitř něj. Kate se k němu přiblížila s úmyslem pomoct mu. Sama jednoho měla když byla malá. Kůň zařehtal, chtěl vstát ale nemohl, poté si všimla že kůň  nemá nohy a s lítostí ho musela nechat na jeho místě a odejít, Neměla srdce na to mu ušetřit trápení a zlomit mu vaz. Vstala od polomrtvého koně který byl stále z nějakého důvodu naživu. Kolem hlavy jí prolétla Láhev nějaké tekutiny, jakmile  se rozbila, rozprostřel se všude kolem růžový plyn. Kůň byl pravděpodobně mrtev a tak Kate vyrazila z odéru pryč, s jejím rozmazaným zrakem se nedokázala orientovat několikrát bokem vrazila do stromu nebo do něčeho co připomínalo hák, po chvíli  se jí vrátila ostrá vize  a mohla se vydat pryč z cirkusu. Z ničeho nic Nad ní stál obtloustlý klaun její rychlá reakce jí možná zachránila život.  Obloukem kolem ní projela břitva a na jejím těle nezanechala ani  škrábanec. Sprintem běžela dál snažíc se najít cestu ven, vyběhla hlavní branou přímo do Kaple Otce Campbella. Bylo to zvláštní, protože byla zbouraná před několika lety. Teď Kate stála v budově která se bourala v den jejího narození. "Jak je to možné?" ptala se sama sebe. Omámena neznáme si nevšimla toho že Klaun jí celou cestu sem sledoval.

Po krátkém nahánění mezi sloupy kaple se klaunovi podařilo Kate chytit za zápěstí a rychle jí složit k zemi.  během několika vteřin se ocitla na jeho rameni. Kate se rozhodla jednat. začala se ošívat. a křičet mu do ucha. po jejím druhém vysokém výkřiku jí pustil a kate se odebrala na útěk. Ta holka má z pekla štěstí  další aromatická bomba jí prolétla kolem hlavy a tentokrát se toxická látka vyhnula úplně klaun přidal na rychlosti. kate sprintovala mezi zdmi a okny, shodila proti němu několik palet čímž mu zatarasila cestu. a nabrala tak čas díky čemuž byla schopna odejít hlavní bránou.

 Kate toho dne nezemřela. ale byla na úplně samém místě jako je podsvětí.  

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 22, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dead By Daylight |CZE|Where stories live. Discover now