Laurie

65 3 1
                                    

Moc to k tomu nesedí ale poslechnout ! https://youtu.be/-dQIW2yxCaE?list=TLGGoqXQr8_fmi0yNTA1MjAxNw

(Laurie je mladší ze sester Michaela Myerse . ten kdo vyděl film, příběh zná takže. ehm to je jedno jestli chcete odkaz na sérii Halloween dejte vědět do com!)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laurie jako každý večer posledních pár měsíců nespala. Měla pocit že ji někdo sleduje. A pěkně dlouho. v celé ulici bylo ticho nikdo nikde. jako, Jakoby byli všichni pryč neslyšela ani psy sousedů jenom vrány vedle svého okna. Ozval se hrom poté blesk. bouřka té noci byla neskutečná. v tu se ozval zvon. Zvon. Blesk. Hrom. pořád a pořád dokola nedalo se to vydržet! Laurie rozsvítila a šla dolů, zamknout se. Někdo byl v domě. někdo ji sledoval. A rozhodně to nebyly vrány! Laurie teď zalitovala že si přeci jen neudělala zbrojní průkaz když mohla. Ozvala se velice chytlavá melodie z rádia v kuchyni.'' zadní vchod!'' tep se jí z trojnásobil. melodie hrála do něčích kroků když v tu utichla slyšela jen jedno a to zaklapnutí dveří. Ať tu byl kdokoli je pryč. Najednou se ozvali psy a vše znovu ožilo. Až do včerejší noci.

Stalo se to znovu. Historie se Opakovala Jenže tentokrát byla na řadě ona. Melodie se ozvala znovu bouře a zvon také ve dveřích se objevila Postava blesk rozjasnil jeho obrys a znovu se objevila ta maska. ta maska. Natočil hlavu, v rukou se mu svíjel nůž. Obří kuchyňský nůž. Z její Kuchyně! Laurie se dala na Útěk. Neběžel za ní. vychutnával si to tak moc že se mu to vymstilo . Laurie mu zmizela mezi domy. Plížila se zahradami snažíc se vyhnout muži v masce bílého ďábla jenž před deseti lety zabil Její starší sestru. Říkal si Shape avšak všichni ho znali pod jeho pravým jménem Michael Myers. Z myšlení  ji vytrhla melodie. Ohlédla se. A tam stál. S nožem vysoko nad hlavou připravujíc  se k smrtelnému  seku. První sek vedle. Druhý sek do ramene. Bylo to jen škrábnutí ale bylo plné krve. k dalšímu šeku nedošlo Laurie  se rozběhla zpět k domům vběhla do prvního z nich a namířila si to rovnou do druhého poschodí otevřela okno a vylezla na střechu. Málem z ní spadla. Stál dole díval se na ní tím svým pohledem  takovým tím ('' Sněz mi svačinu a věř že tě zabiju''.)  V ruce se mu otáčel nůž Po směru hodinových ručiček. S  nakloněnou hlavou odešel. Avšak Laurie  Na to doplatila, vlezla do domu, sešla schody, dívajíc se na obrázky na stěnách, blesk zvýraznil sklo v rámečku. avšak v něm se skrýval obrys dveří a v těch dveřích znovu stál Michael. Odhodlaný vzpřímený postoj  nůž nehýbajíc se. Připraven Ji zabít. Laurie Jen viděla že se na ní někdo rozběhl a natáhl ji na zeď, přímo na onen obraz. Nůž se leskem blesků pěkně leskl  náraz na obraz jej zničilo a skleněné střepy se rozlétly všude kolem Laurie ztratila vědomí.

O několik minut později se začala probouzet. Vysela mu na rameni nějaká nadlidská síla jí napomohla k útěku. V rukou držela střep, z obrazu, bodla ho a utekla. Běžela přez dlouhé dětské hřiště snažíc se najít cestu ven Michael jen vytáhl střep a pustil se za svou sestrou. Laurie něco napovídalo kam má jít a co hledat. Běžela přímo na druhou stranu cesty táhla u kamene  a otevřela poklop. Na něm bylo napsáno ''Stay safe my little sister :*.'' skočila do poklopu. Byla zachráněna duchem své vlastní sestry.  Ten střep byl z jejího obrazu.

Bye, kitties!





Dead By Daylight |CZE|Where stories live. Discover now