Part 1 ~ Ενήλικη ζωή

4 1 0
                                    

ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, BIRTHDAY🎈
Δεκαοχτώ, επιτέλους δεκαοχτώ! Ένα ακόμη check για το περιβόητο check list μου!
Ενήλικη πλέον, θα πραγματοποιήσω φέτος το ταξίδι των ονείρων μου. Τα τελευταία τρία χρόνια κατάφερα να μαζέψω τις απαραίτητες οικονομίες έτσι ώστε σε μία βδομάδα από τώρα να πετάω πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό!
Αν και, φοβάμαι λίγο, διότι τώρα πια έχω ευθύνες, ο ενθουσιασμός μου είναι ικανός να σβήσει κάθε ίχνος τρόμου κρυμμένο μέσα μου.
Όπως ήδη γνωρίζεις, my dearest diary, κανένας δεν γνωρίζει πως στις 26 Ιουνίου πετάω για Αμερική και αυτό κάνει το όνειρο ακόμη πιο μαγικό, μιας και που κανένας δεν θα μπορέσει να με αποτρέψει από αυτό το ονειρεμένο ταξίδι!
Οι βαλίτσες είναι σχεδόν έτοιμες! Ανυπομονώ και μετράω κάθε λεπτό που περνάει! Δεν ξέρω πως να γεμίσω τον χρόνο μου... Έχω ήδη τακτοποιήσει όλες μου τις υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα, και είμαι έτοιμη να πατήσω το πόδι μου στο έδαφος της θρυλικής Νέας Υόρκης!
Ααα και ξέχασα να αναφέρω το άγχος το οποίο με κυριεύει τις τελευταίες μέρες, ξέρεις για τα casting του Balmain! Η αλήθεια είναι πως θα ικανοποιούσε το καλύτερο σενάριο, η παρουσία μου σε αυτό το Fashion Show ως μοντέλο, αλλά γνωρίζεις καλά πως ακόμη και αν δεν τα καταφέρω δεν θα τα βάλω κάτω!
Πάντως, το μόνο που δεν νομίζω πως θα καταφέρω να χωνέψω ποτέ είναι το γεγονός πως θα παρευρεθώ στο πρώτο μου New York Fashion Week! ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ; ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ NEY YORK FASHION SHOW! Μοιάζει σαν όνειρο ακόμα.
Είναι 3:21 και τα μάτια μου κλείνουν...
Εύχομαι αύριο να έχω χρόνο να τα πούμε με την ησυχία μας! Καληνύχτα! Σε φιλώ γλυκά!
-Chanel❤️

 Εύχομαι αύριο να έχω χρόνο να τα πούμε με την ησυχία μας! Καληνύχτα! Σε φιλώ γλυκά!                                                                             -Chanel❤️

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.
Aliveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن