5

140 1 0
                                    

*Eleanors pov*

-Okej,1,2,3. På 3 kom den massa vatten över mig och jag skrek till.1D verkar verkligen gilla att hälla hinkar med iskallt vatten på folk! Efter ca 30min var alla påklädda,hade ätit frukost och satt i en ring och körde sanning eller konka. Vi snurrade flaskan och Zayn frågade Niall:

-Sanning eller konka?

-Sanning

-Skulle du vilja överge oss för en dag med JB?

-Nej. Alla drog en lättnadens suck.

-Seriöst guys tror ni det om mig? sa han och flinade.

Niall satt och tänkte och plötsligt sprack han upp i ett retsamt flin.

-Louis, sanning eller konka?

-Konka

-Kyss Eleanor på munnen.

-Awww, utbrast Liam,Zayn, och Harry.

Louis tittade lite osäkert på mig men kom sedan närmare och närmare. Hans läppar nuddade mina. Det var fantastiskt! Vi avbröt kyssen efter en lång stund. Resten av tiden satt jag i Louis knä och vi kysstes hela tiden.

När klockan var 12 gick vi till McDonalds. Det var ganska svårt att hitta ett ledigt bord för 8 personer! Vi satte oss och åt (vi hade beställt när några kollade bord.)

-Vill ni gå på fest? sa Perrie helt plötsligt.

Jag kollade på Louis, det hade blivit en reflex att så fort någon frågade något så kollade jag på Louis.

Han kollade på mig och båda nickade samtidigt. Efter maten begav vi oss till Perries &Zayns hus. Killarna skulle vara i gästrummet och tjejerna i deras sovrum. Jag hade en svart klänning som gick till lite ovanför knäna och ett rött skärp i midjan och röda klackar. Jag hade böjt mina ögonfransar med ögonfransböjaren, målat mascara och kajal. Jag hade knallröda läppar.Mitt hår hade jag plattat och satt i ett silvrigt diadem.

Danielle hade samma som jag fast med blått istället för rött. Perrie hade en lång vit spetsklänning och ett diadem med tygblommor på. Hon hade ett par silvriga klackar till det.

-Shiit, Louis kommer inte kunna hålla tassarna ifrån dig, sa Danielle.

-Och det tror du att Liam kommer med dig? svarade jag henne och flinade.

Vi bestämde oss för att gå ner. Vi hade gjort upp med killarna att vi skulle samlas i vardagsrummet. Min blick drogs direkt till Louis, han hade ett par svarta jeans och en röd kortärmad skjorta. Jag såg att Dani's blick drogs direkt till Liam som hade svarta byxor och en blå skjorta. Perrie stirrade på Zayn i en vit pikétröja och röda jeans. Niall hade en vit tröja med en skjorta uppknäppt utanpå och ett par blåa jeans. Harry hade likadant som Niall.

Efter att ha berömt alla gick vi (jag rodnade varenda gång.) Festen var i ett gigantiskt rum. Det var ett dj-bord och en bar. Och jag behöver väl inte ens säga att det var fullt med folk överallt.

Jag och Louis började hoppa och dansa direkt. När vi hade dansat några danser kom det en tryckare. Jag var lite tveksam.

-Snälla, det blir kul, sa Louis och så gjorde vi det. Louis hade rätt, det var kul, fast kul är inte rätt ord, det rätta ordet är romantiskt. Våra läppar nuddade varandra och vi kysstes. Jag öppnade munnen och Louis kom in med sin tunga i min mun.Våra tungor dansade med varandra. Louis hand gled ner mot min rumpa och tryckte mig närmare honom.

-Hrm,hrm. Jag tittade förvånar upp. Det var Harry.

-Kommer ni, vi väntar på er. Han slog ut med handen och visade 80% av 1D och sedan Perrie och Dani. Alla stirrade på oss. Jag kände att min kinder blev 150% röda.

-Eh, har ni beställ drinkar? sa jag i ett försök att rädda mig och Louis från att bli utskämda.

-Ja, det gjorde vi medan vissa roade sig, sa Harry och höjde på ögonbrynen.

Jag kände hur mina kinder blev knallröda. Jäkla rodnad! Vi satte oss vid bordet och sörplade av drinkarna. Efter det gick vi mot dansgolvet med den här gången följde hela 1D plus tjejerna med. Vi dansade hela natten. När klockan var 3 gick jag och Louis hem till hans lägenhet.Det var en otroligt varm kväll. Jag gick in på toaletten.Jag försökte dra ner dragkedjan på klänningen. Den satt fast. Fan.

-Louis kan du hjälpa mig? skrek jag över hela lägenheten.

-Visst, kommer! skrek han tillbaka. Efter ca 15 sek stod han bakom mig i badrummet och hjälpte mig med dragkedjan.

-Tack, sa jag men han hade redan försvunnit ut ur rummet.

Jag drog av mig klänningen så att jag stod i Bh och trosor och torkade bort sminket,tog bort diademet och satte upp håret i en hög tofs.När jag kom tillbaka låg Louis i kalsonger i sängen med ett påslakan som täcke. Jag kröp försiktigt ner i sängen och han la armarna om midjan på mig.Jag kysste honom lätt på munnen och han besvarade den. Jag förstod vad det skulle leda till.

-Inte nu,viskade jag till Louis.

Han nickade och avslutade kyssen.

Vi myste i hans säng tills vi somnade.

Louis och EleanorDär berättelser lever. Upptäck nu