Ενότητα 1

68 14 4
                                    

Σε κάποιους την έβγαζε σαν ιστορία ενώ σε άλλους όχι οπότε την ανεβάζω ξανά 😁

ΛΕΑ  POV

Λεα μπορείς να έρθεις εδώ κοπέλα μου ? Πρέπει να πάω λίγο πίσω στην αποθήκη .

Λεα : και βέβαια κύριε Κρίστοφερ.

Αυτός ο άνθρωπος είναι καταπληκτικός και ο σεβασμός που μου εμπνέει δεν έχει σταματήσει από τότε που τον γνώρισα

Κ. Κρίστοφερ : Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου , δεν θα αργήσω αλλά θέλω από εσένα να πας να δεις τον ροκι . Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το σκύλο . Είπε σχεδόν με αγανάκτηση και γελάσαμε .

Λεα: Πώς να τον καταλάβετε ? Ακόμα και εγώ δυσκολεύομαι . Μήπως να το σκεφτεί για ηθοποιός ? Είπα και γελάσαμε .

Μα βέβαια αυτός ο σκύλος είναι σκέτος μπελάς καμία σχέση με τον χαρακτήρα του βέβαια  . Το γλυκό μου έχει περάσει πολλά .

Κ. Κρίστοφερ: καλά που έχω και εσένα εδώ γιατί δεν θα τα έβγαζα πέρα με όλα αυτά τα μικρά τερατακια. Είπε και έφυγε για την αποθήκη.

Βασικά εγώ θα έπρεπε να τον ευχαριστήσω . Ήταν ο μόνος που με δέχθηκε χωρίς πείρα να δουλέψω στην φιλοζωική ως  κτηνίατρος .

Χαμένη στις σκέψεις μου δεν είχα καταλάβει ότι είχα  φτάσει στο σπιτάκι του μικρού ροκι .

Αχ αυτό το σκυλί .

Τον είχε βρει ο κ . Κρίστοφερ παρατημένο σε ένα παλιό σπίτι λίγο πιο έξω από την κολωνια και από τότε κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να τον υιοθετήσει , δεν βοηθάει και αυτός όμως αφού κάθε φορά που κάποιος έρχεται για να υιοθετήσει κάποιο ζωάκι αυτός κάνει τον πεθαμένο.

Όταν βλέπει όμως εμένα είναι το πιο χαρούμενο σκυλάκι του κόσμου  ,τα μάτια του λάμπουν όπως λέει και ο κ Κρίστοφερ. 

Λεα : Τι κάνεις μικρέ μου φίλε . Του λέω και με το που με ακούει σηκώνεται στα δύο του πόδια και κάνει σαν χαζό. (Όπως ο σκύλος μου όταν με βλέπει 😍)

Λεα: πείνασες ? . Συνεχίζω καί με γαβγίσει δίνοντας μου το μνμ ότι πεινάει και τον έβγαλα από το σπιτάκι του πηγαίνοντάς τον στον χώρο που τρώνε. Με το που τον αφήνω τρέχει προς τα μπολακια και καταβροχθίζει το περιεχόμενο από ένα και τέλος γυρνάει καί με κοιτάζει με ένα παραπονιαρικο βλέμμα .

Λεα : Τι λες να αφήσουμε τους φιλους σου ελεύθερους και αργοτερα να σας πάω μια βόλτα . Του λέω καί σάν να με καταλαβαίνει γαβγίζει χαρούμενα .

Έτσι και εγώ πήγα στο προηγούμενου δωμάτιο και άνοιξα όλους τους φίλους του δηλαδή ότι ζώακι είχε η φιλοζωική ελεύθερα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα πέσανε πάνω μου ρίχνοντας με  κάτω  ενώ δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να με φιλάνε.

Λεα : Ξέρετε πως σας αγαπώ όλα πάρα πολύ αλλά θα ήθελα να με αφήσετε να κάνω την δουλειά μου . Είπα και βγήκαν όλα τρέχοντας στην αυλή. Πόσο τα αγαπάω αυτά τα τερατακια . Στεναχωριέμαι όμως που πολλά από αυτά είναι χρόνια εδώ και από ότι φαίνεται κάποια από αυτά ή δεν θα φύγουν ποτέ ή αν φύγουν δεν θα μπορέσουν να εξοικειωθούν στο νέο τους περιβάλλον.

Τέλος όμως με αυτές τις αρνητικές σκέψεις , ας αρχίσουμε τη δουλειά .

Μια ώρα αργότερα είχα είδη καθαρίσει όλα τα σπιτάκια και είχα βάλει καθαρό νερό σε όλα τα μπολακια  οπότε ώρα για βόλτα είπα και με ένα μου χτυπημα των δακτύλων είχαν μαζευτεί όλα τα τερατακια μπροστά μου .

Λεα: Ώρα για βόλτα . Είπα και ένα ένα γνωρίζοντας από την εκπαίδευση τους πήγαν και πήραν τα λουρια τους και ήρθαν κοντά μου για να τους τα βάλω .

Καθώς τους τα έβαζα άκουσα τον κ Κρίστοφερ να με φωνάζει και γύρισα το κεφάλι μου για να τον δω .

Κ Κρίστοφερ : Σου έχω φανταστικά νέα . Από αύριο θα έχεις βοηθό για την δουλειά .

Λεα : Μα από όσο ξέρω δεν βάλαμε ανακοίνωση για προσωπικό !!!

Κ Κρίστοφερ: Βασικά ο άνθρωπος που θα έρθει θα είναι μαζί μας για μερικούς  μήνες ίσως και χρόνο αντί για να πάει στο στρατό οπότε είναι κοντά στην ηλικία σου .

Λεα : Μα τι άνδρας , κότα θα έπρεπε να πω . Είπα και χαμογέλασα έχοντας ένα πονηρό βλέμμα .

Κ. Κρίστοφερ: Ωχ, από το βλέμμα σου και μόνο αρχίζω να τον λυπάμαι χωρίς να τον γνωρίζω .

Λεα : Άμα δεν θέλει το στρατό θα το κάνουμε στρατόπεδο. Είπα .

Κ Κρίστοφερ : Καλά . Είπε και μετά κοίταξε τα λουράκια που κρατούσα στα χέρια μου τόση ώρα . Θα τα πας βόλτα . Ρώτησε . Όλα μόνη σου ??.  Συμπλήρωσε .

Λεα : Ναι . Τι πιο φυσιολογικό από μια κοπέλα με 25 σκυλιά . Είπα και γελάσαμε . Τι μπορεί να γίνει δηλαδή.

.
.
.
.
.
.

Λοιποοον πως σας φάνηκε ?

Βασικά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σας βάλω μέσα στην ιστορία 😈

Απλά πληροφοριακά δεν ξέρω αν γίνεται αυτο και στην Ελλάδα αλλά οι άνδρες στην Γερμανία αν δεν πάνε στρατο  πρέπει για όσο καιρό θα ήταν η θητεία τους να κάνουν φιλανθρωπικό έργο σε κάποιο Γηροκομείο ή φιλοζωική και διάφορα άλλα που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή.

Ελπίζω να σας έκανε το κλικ!😉

Και να κάνετε ένα κλικ στο όμορφο αυτό αστεράκι ⭐
ή το όμορφο αυτό 💬 συννεφάκι για να αφήσεις το σχολιο σου .

Εγω εσυ και... αυτά???Where stories live. Discover now