Part 12

134 7 0
                                    

i kørte hen til klubben hvor drengene stod ude foran. du steg ud af bilen og mødtes med tae foran den. i gik hen til drengene sammen og hilste på dem.

taehyung: what's up!

du var overrasket over hvordan taehyung hilste på dem. du smilte og bukkede for dem. de kiggede på dig og smilte og inden længe stod de alle og bukkede. tae gik hen og tog din hånd han begyndte at gå, men du stoppede ham.

taehyung: hvad?

seulmi: hvis du må invitere venner må jeg da også.

han kiggede forvirret på dig og efter på den store bil der kom kørene med skrigene piger inden i. han kiggede igen på dig med et"det gjorde du bare ikke" du smilte til ham og gik hen til bilen. du gik ind i den og kom først ud 10 minutter efter.

???: okay er du fuld nu?

seulmi: ja lisa det er jeg.

du grinte exstremt meget da du sagde det. du kiggede hen på tae som stod og kiggede på dig. du gik hen til ham med pigerne efter dig. du pegede hen på den første pige.

seulmi: okay det der er lisa hun er BP medlem også kendt som maknae.

hun bukkede og det samme gjorde drengene. du pegede hen på den anden pige.

seulmi: det der er jennie hun er også medlem af BP.

hun bukkede og det samme gjorde drenge og sådan fortsatte det.

seulmi: det der er rose hun BP medlem

seulmi: det der er jisoo og hun er også BP medlem. og nu er min stemme ødelagt så drenge i må præsentere jer selv. de gjorde det og sammen gik vi ind pigerne forrest drengen efter også mig og tae til sidst. i gik ind hånd i hånd. i gik i V.I.P efter som i var berømte i satte jer hver for sig. tae med drengen og du satte dig ved pigerne.

lisa: skal vi lege S,P eller K?

dig og pigerne kiggede på hinanden og smilte.

allesammen: okay!!

i begyndte at grine og du lagde mærke til at drengene bare kiggede på jer.

seulmi: okay lisa S,P eller K

du kunne se at hun tænkte sig meget godt om.

lisa: k

seulmi: okay, du skal gå hen og...

du kunne se at hun var overrsket over hvad du bedte hende om at gøre. hun rejste sig op og skulle til at gå hen til drengen, men vendte sig om.

lisa: seulmi det kan jeg ikke jeg er kpop idol.

du kiggede på hende med et "dårlig undskyldning" blik.

seulmi: det eneste du skal er at gå hen til ham og kysse ham.

hun sukkede og gik hen til drengene. dig og pigerne fulgte hende med jeres blikke. man kunne se at drengen undrede sig over hvorfor hun var der.

seulmi: GØR DET NU BARE!!!

du kunne se alle var overrasket over at du råbte, men det var ikke det eneste de var overrasket over. for der stod Lisa og Jungkook læber mod læber og kyssede. du begyndte at flække af grine da du så alles ansigtsudtryk. hun brød kysset og gik direkte tilbage til os hun satte sig med ryggen til drengene.

Lisa: okay min tur. Seulmi S,P eller K?

du kiggede overrasket på hende og vidste at hun ville have hævn.

Seulmi: uhm...k

hun begyndte at grine da hun hviskede noget til dig. dine øjne blev større da du hørte det hun sagde. da hun var færdig sank du den klump der havde siddet i din hals hele tiden. du rejst dig op, gik ned fra V.I.P og begyndte at danse på danse gulvet sammen med alle de andre. du kiggede op på pigerne der sad og smilte af dig. du kiggede hen på drengene, men så at Taehyung ikke var der. du begyndte at danse endnu mere til musikken da pigerne kom ned og joinede dig. efter et lille stykke tid så du drengene stå og snakke samen. Taehyung stod inde i midten. du begyndte at blive bekymret for hvad det var de snakkede om. du vendte dig om og dansede videre.

???: hvad er det du laver?

du fik et chok og vendte dig om med det samme.

Seulmi: omg Tae det må du aldrig gøre igen.

han smilte til dig og lagde sine hænder på dine hofter og sammen dansede i, i 1 time ca. i stod og dansede meget tæt. altså meget meget tæt.

Seulmi: vi burde nok snart tage hen til hotellet.

du kiggede på Tae og han nikkede bare. du tog hans hånd og gik hen til de andre.

Taehyung: undskyld guys, men vi tager altså hjem nu.

de kiggede på os og bag efter på hinanden.

Lisa: okay det gør i bare.

du kiggede på hende og så hun havde et smørret smil på læben. du kunne ikke lade vær med at fnise en lille smule. du tog din jakke og begyndte at gå ud. du vidste at tae var lige i hælene på dig. i ringede til en chauffør som kom og hentede jer.

*time skip*

i var lige kommet tilbage til hotellet (i sover på hotel så i ikke behøver at være sammen med dine søskende) du gik ud på toilettet og gjorde klar til at gå i bad. du tog et hurtigt bad og lagde mærke til at du havde glemt dit håndklæde.

seulmi: TAEHYUNG!!!

du kunne høre døren gå op.

taehyung: hvad?

seulmi: kan du ikke give mig et håndklæde?

du kunne høre nogle grine henne for døren

seulmi: hvad?

taehyung: ik noget jeg syntes bare det er sjovt.

seulmi: hvad er det der er sjovt?

du åbnede døren uden at tænke over at du var nøgen.

seulmi: taaehyung hånklædet.

han vendte sig hurtigt om og blev overrasket da han så dig. han rakte dig næsten håndklædet, men trak det til sig og løb ud af badeværelset.

seulmi: KIM TAEHYUNG!!!

du løb hurtigt ud, men fik et chok da du blev væltet ned i sengen. du kiggede op på taehyung ind i hans dejlige brune øjne. og i et stoppede tiden dit hjerte bankede dobbelt så hurtigt. du kunne se at taehyung havde det på samme måde. inden længe var han læber på dine.

forfatter: okay okay i ved godt hvad der sker efter i ved de har "det der" jeg har ikke tænkt mig at beskrive det.

Undskyld hvis der er stavefejl. Jeg har haft rigtig travlt med at skrive den, så har ikke haft tid til at læse den igennem. Tror snart jeg holder en lille Pause da jeg ikke har en ide om hvad der skal se.

Kpop love Taehyung FFWhere stories live. Discover now