13.Kapitola

167 15 2
                                    

Alfa k nim prišiel nahnevaný a prekvapený, kým sa pani alfa snažila odtiahnuť jej syna od Lunisa. Lunis na ňu zavrčal a jeho partner, sa ho odmietal pustiť. Lunis sa od neho na chvíľku odtiahol a spýtal sa ho ,,Ako sa voláš ?" Jeho partner mu odpovedal ,,Lukas" a Lunis mu podal ruku s úsmevom na tvári mu povedal ,,Ahoj Lukas ja som Lunis" Lunisovi sa páčil zvuk jeho hlásku. Pre Lukasa a pre Lunisa teraz neexistovalo nič iné len ich svet kde boli len oni dvaja. Alfa prehovoril k svojmu synovi ,,Lukas pusti toho cudzinca" Lukas sa k nemu prekvapene otočil a povedal mu ,,Ale tati toto je môj partner" Alfa mal na tvári šokovaný výraz. Všetci na nich pozerali šokovane, dokonca aj Sabri. Lunis si zaboril hlavu do Lukasových dlhých čiernych vlasov. Pri čom Lukas prekvapene vzdychol, Lunis sa ho spýtal ,,Koľko máš rokov ? Môj maličký." Posledné dve slová zašepkal tak aby ich mohol len Lukas počuť. Lukas sa začervenal a odpovedal ,,Mám 15 rokov. Čoskoro 16." A Lunis sa od neho odtiahol a povedal mu ,,Vyzeráš omnoho mladšie, tipoval som ti maximálne 14 rokov....ale to nevadí lebo konečne som ťa našiel"
A nakoniec Alfa musel akceptovať želanie svojho syna aby s nimi Lunis ostal a on akceptoval. A Sabri mu to želala. Tu sa teraz začínal nový život, jeho život s jeho partnerom Lukasom ktoré ho už nikdy nechce opustiť.
______________________________________
Ahojte, takže nebojte sa Lunis nie je pedofil. A v ďalšej kapitole uvidíte ako prebieha život v Lunisovej novej svorke s jeho partnerom, teda mate .
S láskou vaša VanesWolf🐺🐾

Moon lion boy x boy SkTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon