Blooming Days.

2.9K 305 129
                                    


Instagram: Soompi

Instagram: Soompi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

❤️796,936 

Size taptaze güzel haberler ile geldik.

EXO dolu günlere hazır olun sevgili netizenler!

Albüm çalışmalarına yoğunlaştıklarını bildiğimiz Dünyaca ünlü EXO, Kore'nin birçok realite şovu ile görüşme yapmışlar.

Hala onları tanımayanlar varsa - bu bize imkânsız geliyor- onları daha yakından tanımamız için bize bu güzel planı yapmaya karar vermişler.

Her üyenin hayalleri, başarısızlıkları, içindeki sakladıkları özel duyguları duymaya hazır olun!

Son olarak da çekimlerin ilk durağı olarak JYP Party People seçilmiş.

Size küçük bir sır daha verelim. EXO'nun sevilen üyesi Park Chanyeol, Kim Soo Jin ile geçmişini ise bu programa açmış gibi görünüyor. Herkesin hayran kaldığı sesi ile Kim Soo Jin'in yıllar önce cover'ını yaptığı Creep şarkısını söylemiş.

Program yayınlanana kadar size Kim Soo Jin'in sesinden olan Radiohead- Creep cover'ını buraya bırakıyoruz.

Aşıkların şarkısı bakalım sizi de üzecek mi?

"Onun hakkında konuşmadığını biliyorum Chanyeol ama sormam lazım. Kim Soo Jin ile nasıl başlamıştı? Kalbin ona nasıl çekilmişti?"

Park Jin-Young'un sorduğu soruyla Chanyeol bir anlığına duraksadı. Bu anın gelebileceğini bilse de herkes yıllarca soru sormaktan çekinmişti ama karşısındaki adam cüretkardı. Kimseyi umursamadan gerçeği istiyordu. Hayranları tedirginlikle ona bakıp can dostları olan grup arkadaşları nefesleri tutmuşken Chanyeol geçmişe döndü.

Ve dudaklarından birkaç kelime döküldü.

"Ona bir şarkı ile aşık olmuştum."


Geçmiş...

Tek başımaydım.

Herkes uyuyup dinlenebileceği vakit için mutlu olurken ben çalışmak için sıcak yatağımdan kalkmıştım. Odadan çıkmadan önce ise ikimize son kez bakıp horuldamasını duyunca sessizce gülümsedim.

Kai.

Yeni ismi bu olsa da Kim Jong-in benim için her zaman salak ikizim olacaktı. Tabi salak olması ne kadar yetenekli olduğunu gizlemiyordu. Onun gibi olmak için bu kadar çalışıyordum.

Koi No Yokan | Park ChanyeolHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin