3

13 1 0
                                    

Ik kom aan op de plek en stap uit de auto, ik ben super zenuwwachtig!. Ik geef mijn moeder nog een knuffel en zie haar morgen weer want na het concert blijf ik bij mijn internet vriendin slapen. Ik zie al mijn internetvriendinnen al en ren naar ze toe, van een knuffel naar vallen op de grond.. we lachen en praten daarna wat op de grond. Daarna lopen we  alvast naar de rij van meet & greet.We zijn als 3de, ik ben super zenuwwachtig!!!!

-

Na 3uur wachten is het eindelijk zo ver! Daar staan ze! Ik moet huilen en ren naar marcus toe. Ik spring in zijn armen en hij vangt me op zoals ik wou dat het zou gebeuren een perfecte knuffel! Vlinders ontploffen in mijn buik. 'Marcus i love you!' zeg ik en ondertussen ga ik weer met beide benen op de grond staan. 'Aww i love you too!'zegt hij en geeft me nog een knuffel. MEENDE HIJ DAT? IK DENK ALLEEN ALS EEN FAN... Ik geef martinus ook nog een knuffel en daarna maken we een foto, 'I can't believe this! is this real?!'zeg ik. Ze moeten lachen 'yes this is real' zegt martinus 'you can touch Marcus his hair if you don't believe it'. 'OKay i do it' zeg ik en raak zijn fluffy haar aan. 'Jupp its real' zeg ik en we moeten lachen. 'Uhmm volgende!' zegt een man en duwt me voorzichtig weg. Oja natuurlijk 'bye guys i gonna enjoy your performance tonight!!' zeg ik en geef ze nog een knuffel. 'byee' zeggen ze in koor. Ik wil weg lopen maar iemand pakt mijn hand vast. 'btw whats your name?' zegt marcus, 'i am Noa' zeg ik en glimlach nog naar ze en loop dan door naar het podium, yes ik en mijn vriendinnen staan in de eerste rij.

-

Na een uur wachten tellen ze af, iedereen gilt en huilt! En na een paar seconden knallen vuur flammen de lucht in en confetti vult de hele ruimte. Ze zingen one flight away en daarna make you believe in love. 

Na een uur is het voorbij en krijgen we nog een keer meet & greet! Mijn vriendinnen en ik zijn te happy! En super druk. We komen aan de beurt en ik geef marcus een knuffel 'The performance was amazing!' zeg ik en geef martinus nog een knuffel 'Thanks!' zegt martinus en glimlacht. 'where do you live?' vraagt marcus en mijn hart bonkt als een gek!. 'I live in North Holland' zeg ik. 'Ohh okay' zegt marcus. 'I gonna miss you guys! Maybe i see you next time!' zeg ik en begin te huilen. 'Aww don't cry' zegt marcus en geeft me een knuffel, ik hou hem stevig vast en wil hem nooit meer los laten! Kon het maar... We laten elkaar weer los en daarna nemen we afscheid. 

Ik en mijn vriendin gaan met de trein naar haar huis en komen moe aan, ik bekijk mijn foto's en video's met ze en kan het nog steeds niet geloven! Ik had gewoon een gesprek met ze! 'jij en marcus waren echt schattig toen jullie elkaar een knuffel gaven!' zegt Lisa en laat me een foto zien die ze had gemaakt. 'Kan je die naar me toe sturen?' vraag ik en glimlach. 'Tuurlijk!'zegt ze en stuurt hem. Ik zet hem op insta en zet erbij 'I miss you!'. Daarna zet ik nog een paar video's van het concert  op mijn fanpage en val daarna in slaap.


आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Jun 10, 2018 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Alles veranderde♥ ~M.G & M.Gजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें