16th

1.7K 110 5
                                    

Harry Styles pov.

Hosszú veszekedés után, Jeremy lelépett. Én ott maradtam. Bepakoltam az ételt a hűtőbe és bementem Louis szobájába. Hosszú percekig bámultam, alvó szerelmem arcát. Láttam, ahogy csukott szeméből lefolyik egy könnycsepp, amit rögtön le is töröltem. Álmában a nevemet hajtogatta, néha még hozzátett egy "miért?"-et. Bevonultam a fürdőbe és vettem egy gyors zuhanyt, majd befeküdtem édesem mellé az ágyba, szorosan magamhoz ölelve. Reggel, amikor felébredtem Boo az arcomat simogatta és engem bámult. Visszaaludtunk. 11óra körül ébredtem, és ahogy felültem az ágyban Tommo is felébredt. Karjait nyakam köré fonta és megcsókolt. A pillanatot, gyomrom korgása törte meg. Elmosolyodott és felajánlotta, hogy csinál reggelit. Evés után bementünk a hálóba átöltözni. Még korábban, nála hagytam pár ruhámat így volt mit átvennem. Ahogy levettem a pólóm, Louis felém kezdett mutogatni.

- A-az meg...-kezdte el mondani. Meglepődve odakaptam a kezem és elfordítottam a fejem, hogy megnézzem a tükörben. Egy irdatlan nagy lila folt éktelenkedett a kulcscsontomon.

- Édes Istenem! Ez a vacak még nem múlt el?! - kiáltottam fel. Visszafordultam szerelmem felé. Szemébe könnyek szöktek. Nem tudtam mire vélni, ezt a tettét, majd hirtelen eszembe jutott, hogy mit mondott Jeremy.

- "Téged, aki megcsalja őt!" - visszhangzott fejemben, amit mondott. Ugye nem hiszi azt, hogy tényleg megcsalom?!

- Ez nem az, aminek látszik. Ez...- kezdtem el mondani, de belém fojtotta a szót.

- M-most menj el!

- Félre érted! - vágtam vissza.

- TŰNJ MÁR INNEN! -ordított rám.

- Sajnálom.- mondtam halkan majd elmentem. Hogy hozzam ezt rendbe? Elmagyaráznám neki, a dolgokat, de még esélyt sem ad nekem.

~2 weeks later~

Azóta non-stop hívogatom telefonon és küldözgetem neki az üzeneteket. Hiába. Nem válaszol. És ez mind ez a nyomorult folt miatt van, amit még Ő csinált nekem. Rendesen ki is vérzett, amikor kiszívta és megharapta. Miért kell neki félreérteni mindent? Miért nem hagyja, hogy megmagyarázzam? Félek... Mi lesz ha soha többé, nem fog beszélni velem?

Elfojtott emlékek 《Larry Stylinson》 BefejezettWhere stories live. Discover now