capitolul 10

18 3 4
                                    

Anabella POV.

     Dupa o lunga plimbare cu masina am ajuns in sfarsit in apropierea haitea parintilor mei.Ii spun lui Carter sa opreasca putin masina fiindca ma simt putin emotionata.
E:Gata,gata surioara nu trebuie sa ai emoti .sunt parinti nostri vor fi foarte fericiti sa te vada.
An:Daca nu ma vor vrea.
C:Iubito nimeni nu ar putea sa te respinga pe tine ,mai ales parinti tai.Si in plus eu sunt aici langa tine,mereu voi fi aici.
An:Bine poti merge in continuare.
       Ajungem intr-un oras mare ascuns in padure si mergem spre centrul acestuia unde se afla un imens conac.inspir si expir in mod repetat pentru a ma calma.Pana si lupul meu interior este foarte emotionat sa am ajuns insfarsit acasa."Acasa" ce ciudat suna totul, parca nici eu nu cred ce gandesc.E prea bizar ce se intampla cu mine.Nici nu am observat ca tot drumul am fost urmariti de o haita de lupi mari si fiorosi.Nu cred ca ne-au atacat fiindca i-au simtit mirosul lui Eden.
     Toti au iesit mai putin eu,cred ca inca incerc sa ma calmez.Carter imi deschide usa si ma ajuta sa ies.Din conac ies doua persoana,un barbat foarte bine facut si o femeie foarte frumoasa nu cred ca au mai mult de 35 de ani.
     Barbarul scoate un urlet infiorator si merge glont spre Eden.
A:Fiule unde ai fost pana acum?Cine sunt persoanele astea si cum si putut sa aduci un vampir pe teritoriul nostru?
     Acesta il ia de gat si ordona sa fim dusi in temnite .Niste gardieni vin sa ne ia insa Carter il invinge pe toti si merge sa il calmeze pe tata.
C:Alfa Suprem te rog lasane sa iti spunem cine sunt fetele astea dupa poti sa ne omori pe mine si pe Eden dar sa nu le faci rau lor,te implor.
A:Bine sa auzim.
E:Tata vampirul aceata este sufletul meu pereche si nu imi pasa daca o accepti sau nu.Insa daca te vad ca ii atingi si un singur fir de par te omor cu mana mea.spune scotand un urlet si mai fioros ca al tatei.
C:Maretule alfa ,varcolacul pe care l-am adus nu este nimeni altul decat.....
E:Fetita mea.
      Femeia aceeia fermecatoare vine si imi sare in brate strangandu-ma cu putere.Incepe sa planga si eu deja cred ca mai am putin pana voi ramane fara lacrimi.
An:Mami?
E:Puiul meu,inima mea,viata mea sa intors la mine.Cum ti-ai gasit fratele, unde ai fost,ce ai mancat,cine a avut grija de tine,ti-au facut rau?
An:......su-unt bine.Sunt asa multe de spus.......nici nu stiu de unde sa incep.
       Iar am fost intrerupe de un urlet fioros care era foarte aproape de noi .Alfa se indreapta spre noi cu o privire furioasa.
Cand ajunge langa noi ma ia in brate ridicandu-ma putin de la sol.
A:Se poate ca pe mine sa nu ma iei in brate.
     Imi miroase parul si ma pune jos ,se uita la fata mea si incepe sa ma pupe pe frunte ,obraji .Imi sterge lacrimile si ma trage iar in imbratisarea sa.
A:Imi vei spune imediat totul despre tine.
 E:Scumpule laso sa intre.Carter bagai si pe aia doi in casa vom discuta mai bine acolo .Apropo fiule cum o cheama pe noua noastra fiica.
En:Pe iubita mea o cheama Clarisa si pe sora mea o cheama Anabella.
E:Ce dragute sunteti amandoua,vorbim in casa de cum se disciplineaza baieti .
C&En:Ce??
E:Ce ati auzit, acum in casa toata lumea!
    Imtram cu toti inauntru unde spre mirarea noastra se afla.....

       Jurnalul EleneiWhere stories live. Discover now