capitolul 29 nunta

48 6 7
                                    

    Ametist pov.

            Astazi este ziua in care imi voi pierde libertatea,ziua nunti mele.Daca Cold nu vine azi sa ma salveze voi ramane aici blocata pentru totdeauna.Desi in ultimul timp Max ma resfsatat in toate felurile posibile cu tot felul de intalniri si surprize.

          Jenifer ma ajuta sa imi pun rochia pe mine dupa care a cheamat pe cineva sa imi faca machiajul si coafura. In aceste zile ea mi-a fost  si i-am spus de ce sunt aici impreuna cu Asly

si cum sa purtat Max cu noi. Aceasta mi-a marturisit ca Max nu are suflet pereche si ca de cand a auzit a inebunit si nu a mai fost acelasi Max zimbitor si lenes,a devenit crud si nemilos si nebun dupa afectiune.

           Oare cum il inteleg dar nu poate sa oblige pe cineva sa il iubeasca.Imediat ce au terminat cu machiajul si parul a intrat Max .

M:Ce face viitoarea mea sotie?

Am:Max trebuie sa vorbim.

M:Sifgur e ceva ce nu iti place schimb imediat.Gaston!

Am:Nu, Max totul e perfect.

M:Atunci ce e?

Am:Max noi doi nu putem fii impreuna,intelege eu nu te iubesc.Max tu meriti pe cineva mai bun decat mine.

M:Tot nu simti nimic pentru mine, dar intalnirile noastre romantice ai spus ca ti-au placut?

Am:Da, ai dreptate, au fost niste momente chiar dragute dar eu te plac mai mult decat ca un prieten.Te voi ajuta sa iti gasesti aleasa.

M:Eu nu am asa ceva.spune trist.

Am:Ba da Max ai , dar ca nu ai gasito inca.Ea este acolo undeva si te asteapta.Poate este om ai spus ca ai cautat in toate lumile mai putin lumea oamenilor.

M:Chiar crezi ca as putea sa o gasesc.As putea sa fiu iubit cu este Andrew?

Am:Cred ca daca cauti mai atent vei gasi ceva mai bun decat ai fi visat.

M:Foarte bine anulez nunta,dar mai bine de ce sa irosim aceste decoratiuni , stiu de Cold si biletul Andrew va fi aici in 10 min.

AM:Chiar vorbesti serios?!spun vesela si plina de speranta.

M:Da, dar am o conditie sa ma ajuti sa o gasesc.

Am:S-a facut.spun batand palma.

M:Imi faceti onoarea de a va conduce la altar si de a va fii cavaler de onoare.spune facand o plecaciune.

Am:Desigur majestate.spun razand.

          Plecam spre altar iar cu zambetul pe buze si in multime il vad pe Cold, Sara, Asly ,mama,tata si Andrew care era deghizat . L-am recunoscut dupa miros, purta un costum negru genial ii venea asa de bine.Odata ajunsi la altar Max vorbeste ceva cu preotul dupa care se intoarce spre mine zambindu-mi si coborand de pe scena cu un microfon in mana.

M:Dragi mei ne-am adunat azi aici pentru a participa la nunta dintre mine si printesa Ametist(Atunci se auzi un marait)dar din pacate aceasta a fost anulata dar nu va faceti griji azi vom participa la o nunta.  Nunta dinte Printesa Ametist si Alfa-ul Suprem Andrew care aici de fata a uitat sa isi mascheze mirosul.Asa ca il rog pe Andrew sa urce pe scena.

          In acel moment Andrew se ridica si merge spre mine isi da jos masca si ma saruta,dupa care matrage in bratele lui.Asly nu mai rezista si fuge si ea sa ne i-a in brate.

??:Putem incepe nunta?

E:Sigur parinte.
Atunci parintele sa apropriat de noi si a inceput sujbla.
P:Tu Andrew o iei in casatorie la bine si la rau,la bogstie si la saracie, la sanatate si la boala pe printesa Ametist?
A:Da.
P:Iar tu printesa Ametist il ei pe acest tanar Alfa Suprem in casatorie la bine si la greu,la saracie si bogatie,la sanatate si boala sa iti fie mereu aproape?
Am:Da.spun plina de emoti.
P:Atunci va declar sot si sotie,puteti saruta mireasa.
       Nu mai stau nici o secunda si sar pe el. Apoi mergem aclsmsti de toti in curtea din spate unde pretecem.Totul era bine eu si Andrew dansam cand dintr-o data durerea de burta ma oprit si totul s-a facut negru in jurul meu.

       Jurnalul EleneiWhere stories live. Discover now