Bevrijd 2.0

5 1 0
                                    

Pov. Merel
We horen haar roepen maar dat hoort de ridder vast ook, we hebben Jaivey vooruitgestuurd maar nog ben ik bang dat als hij zegt dat de kust veilig is we gepakt worden. Zara is nog aan het roepen, 'ja zaar we komen er aan'
denk ik. Ik ben nog in gedachten als Iris roept rennen! 'Wat is er?' schreeuw ik.
'Zijn handlangers ofzo hebben ons gezien alle camera's staan onze kant op.' Zegt ze 'ik hoor ze.' Hier dit is de perfecte verstopplaats. We horen hoe ze voorbijrennen ik val bijna flauw zo eng vind ik het. Maar ze hebben ons niet gezien gelukkig maar. He daar is Jaivey. We roepen hem Jaivey kom hier!
'Ik weet waar Zara is.' Zegt hij 'volg me.'

Pov. Zara
Ik hoor dat ze eraan komen gelukkig is de ridder voorbij gelopen ik zag dat er iets was met hem hij is oud en ziek dat zag ik toen hij mij meenam daarom heeft hij ons nodig ze moeten me snel bevrijden anders hoor ik zo ook nog bij dat leger van hem dan word hij zelf nog sterker en dat moet niet. Ze moeten wel een plan hebben dit gebouw is veel moderner dan je denkt van de buitenkant veel beveiliging ofzo ze hebben het vast onderschat zometeen worden ze ook nog gepakt! Nee zo moet ik niet denken!
Ik hoor stemmen die stem is van merel en die van Jaivey maar Iris hoor ik niet, 'hier zit ik.' Fluister ik ze horen het niet ik probeer het iets harder nu horen ze het wel. Ze zitten voor me maar Iris is er niet. 'Waar is Iris!' vraag ik 'lang verhaal.'  zegt Merel 'Eerst de sleutel.' Daar aan de overkant maar pas op ik weet dat er goede beveiliging is. Iris komt aanrennen ze zegt 'gelukt ik weet hoe de beveiliging werkt wat is die man een zeikerd zeg.' 'Wat heb je aan?' roep ik. 'Ja ik moest doen alsof ik met die man wou trouwen ofzo, wat is die man oud zeg hij geloofde het gelijk wel een beetje raar maar ja.' Ik heb de beveiliging uitgeschakeld dus ik haal de sleutel wel even. 'Bedankt' zeg ik als ik vrij ben 'maar hoe komen we hier weg?
Geen zorgen aan het eind van deze gang is een uitgang dan kunnen we weer naar huis. Het ging best wel snel maar nu moeten we nog zorgen dat wij weer naar onze eigen tijd kunnen. Daar zorgen we later wel weer voor maar nu eerst naar bed het was een lange dag.


Tienduizend x sorry dat ik zolang niet online heb  gezet ik heb geen smoesjes ik had er geen zin in😅 maar dan een extra lang hoofdstuk

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 05, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

de legende van het oude slotWhere stories live. Discover now