Čtvrtá kapitola

501 23 22
                                    

Když se naši kamarádi probudili, leželi až v zadní chodbě u vchodu do skladu.Spring vylezl z ventilace a jako vždycky šel k pódiu. Hned však utekl, protože místo jeho přátel, tam byl někdo jiný. Hned ho napadlo kde asi budou. Utíkal tedy rovnou ke skladu.
Mezi tím u skladu: „ Tak hele,” Prohlásil Freddy, který chodil sem a tam po chodbičce. „určitě je to jenom nějaké nedorozumění!” Vzal svůj klobouk do ruky, dal si ho na hrudník a povzdechl si. „ Ach jo...” Potom se ozval Bonnie „Neprovedl někdo něco?” Nikdo nic neřekl. Chica se rozbrečela a vrhla se Foxymu kolem krku. Foxy ji objal a potom řekl: „ Nahradili nás televizí nebo tak něco!” Bonnie sklopil uši. V té chvíli přiběhl Springtrap. „ To musíte vydět! Na pódiu jsou jiní vy!” Vyhrkl. Chytil Bonnieho za ruku, trhl s ním a rychlým krokem jo táhl k pódiu. Foxy s Chicou v náručí šel hned za nimi a Freddy průvod ukončil. Když došli k pódiu nakoukli na podium nalou škvírkou v oponě. Vážně uviděli skoro sami sebe. Byl tam světle hnědý medvěd, žluté kuře (drobnější než Chica), modrý králík a bílá liška. Freddy zaklepal na podstavec pódia, poté celý zástup vešel na pódium. „ Ahoj já jsem Toy Freddy!” Pousmál se medvěd. „ Já Toy Bonnie a tohle je Toy Chica!” Řekl králík a dal Toy Chice pusu. Foxy upíral oči na lišku... „ Ahoj já jsem Mangle!” Řekla a stoupla si. Za ní seděl ještě jeden animatronik. Oranžovo žluto zelená liška s bílou špičkou ocasu. Foxy koukal s rudými tvářemi na Mangle. „ A-ahoj já jsem Foxy...” Vykoktal. Chica na Mangle žárlila, že se o ni Foxy zajímá. Bonnie si povzdechl: má to ale Toy Bonnie štěstí... Springovi se představila barevná liška. „ Ahoj já jsem Springxyka!” „ Ahoj já jsem Springtrap, ale pro kamarády Springi.” Usmál se. „ Ahoj Springi!” usmála se Springxyka. „ Jo a Foxyka je za závěsem...” Dodala. Spring odhrnul závěs. Byla tam oranžovo žlutá liška s bílou špičkou oháňky. „ Ahoj řekla a vešla mezi ostatní. Animatronici si začali povídat a smát se. Foxy stál vedle Mangle a byli červení jako raci. Chica byla naštvaná a Bonnie se k ní nenápadně přisunul. Freddy se smál se všemi zároveň, Spring a Springxyka se smáli spolu. A takhle to bylo celý večer až do rána, kdy se všichni vrátili na svá místa...

Konečně  sem si našla čas na psaní 😅 je to sice trošku delší ale co už... A takhle vypadají Foxyka a Springxyka*new*:

 A takhle vypadají Foxyka a Springxyka*new*:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Byli vedle sebe,ale telefon mi to odmítl dát rovně tak jsou zvlášť!😑😊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Byli vedle sebe,ale telefon mi to odmítl dát rovně tak jsou zvlášť!😑😊

omlouvám se za kvalitu... 😁 😘

FNaF příběh trochu jinakWhere stories live. Discover now