Zase světlo

0 0 0
                                    

"Dóóóóóbré ránooooo!" probudil se a protáhl Brantley a rozhlédl se po docela prostorném stanu. Kade seděl u vchodu do stanu a pohrával si s mačetou, kterou vytáhl z pouzdra upevněného na levé straně své taktické vesty. Niko chystal na zklápěcím tácu snídani a broukal si populární melodii jedné hitové písničky. Iker pozdravil spolu s Alexisem Brantleyho a vysvětlil mu co se za jeho spánku událo...
"Podle mých odhadů jsme mohli spát hodně, ale fakt hodně přibližně tak deset hodin, což by odpovídalo zemskému spánku. Takzvaný den by tak mohl na této planetě stejně jako na zemi což je úžasné!" zakončoval informování Brantleyho Iker. Pak se mezi ně vložil Alexis: "Já myslím, že úžasné je to, že jsme přes noc neumrzli a že se teď taky neškvaříme... ".
Tak byla celá skupina ozbrojených mužů vzhůru a mohla začít plánovat jak budou postupovat dál..
Iker: Jako první bych rozdělil zbraně, zpočítal munici a výbavu pro boj a rozvrhl taktiku postupu!
Niko: Jasně pane veliteli vojín Niko se hlásí do služby! 😉
Alexis: Ticho Ikere! Já tě poslouchat nechci. 😋
Kade: Co se tu děje?! O něco jsem přišel??
A DOST!!!!!!! Nikdo z nás tady nebude velitel a maximálně, tak já! Naštval se Brantley a opřel se do ostatních.
Kade: No jasně ty budeš velitelem, to by tak ještě scházelo. 😆
Alexis: Hele klid musíme se soustř.....
ŘÍKÁM TI KADE, ŽE JESTLI TADY JEŠTĚ JEDNOU ŘEKNEŠ NĚCO O TOM KDO BUDE VELITELEM, TAK TĚ......
"Tak co Brantley? Jen to řekni!" řekl Iker mířící na Brantleyho malým rpg samopalem. "Už nic. A dej tu bouchačku dolů." omluvil se Ikerovi a všem Brantley a všichni se shodli, že tento spor byl vyprovokován zbytečně. 🤕
Ke snídani si dali studené tortily plné polovařeného ošetřeného masa a mražené zeleniny. Napili se džusu a pomalu a ostražitě vyšli ze stanu se zbraněmi v rukou a ohlíželi se kolem sebe. Poslední vyšel Kade a pevně zaháčkoval a zajistil stan proti cizímu vniknutí. Brantley stál nejdál od stanu a dalekohledem pozoroval terén. Potom co Kade stan uzavřel k němu přišel a zeptal se ho: "Tak co Brante vidíš něco??". "Zatím ne, kromě těch modrých rostlin a pahorků v dáli." předal mu informace Brantley pořád hledící do dalekohledu.
Mezitím opodál učil Iker Nika, kterou zbraň má držet v ruce a proč... "Touhle odjištěnou pistolí můžeš okamžitě střílet, zatímco než bysis sundal ze zad samopal měl by jsi v sobě pár výstřelů a raz Niku.".
Alexis ohledával prostor kolem stanu zda nespatří nějaké stopy či náznaky pohybu, ale nic z toho nenašel a tak se přesunul, k větší modré rostlině a opatrně se jí začal dotýkat.

Five SoldiersWhere stories live. Discover now