1. Első látásra bizalom

305 14 2
                                    

Gerard épp a környéken sétálgatott mondván, hogy nem megy haza mert az apja hót részeg megint. A nap is már lement és az általa megvilágított hold mutatkozott helyette.

Gerard mindig egyedül volt. Családi helyzete miatt teljes zavar van benne.
A szülei elváltak. Mivel anyja nem volt túl jomódú nő ezért ő és kisöccse Mikey az apjuknál laknak aki minden napi sérelmeit a gyerekein vezeti le.

Gerardnak kicsit hosszabb fekete haja van ami miatt még fehérebbnek latszik az arca. Szemei állandóan karikásak . Alakja nem volt túl vékony de elhízottnak nem nevezhető.
Egy fekete poló volt rajta és egy farmernadrág amit a világ legegyszerűbb öltözetének is lehetett nevezni.
Már épp úgy döntött, hogy ideje haza menni mikor megpillantott egy alakot ülni a kis rozoga padon a park melletti kis ösvényen. Soha senkit nem látott ott ülni. Mivel a pad felett van egy szép nagy ág ezért számos öngyilkosságot követtek ott el. Gerardot kiváncsivá tette ez a dolog. Gondolta csak új ezen a környéken ezért közelebb ment és megszólította:
-Tudod ez a fa mit élt át? kérdezte az ő rekedtes mégis lágyan csengő hangjával.
A fiú rémülten kapta a tekintetét Gerardra akinek csak a hold által alkotott sziruettjét látta.
-N..Nem tudom, Mit? Kérdezte a srác félénken. A hangja lágyan csengett tisztán ki lehetett belőle venni hogy fél Gerardtól.
-Csak ebben az évben 5 ember akasztotta fel magát ezen a helyen.
Az idegen villámsebességgel felugrott a padról és a nadrágját kezdte porolni.
-Gerard Arthur Way. Nyújtotta a kezét a fekete hajú.
-Frank.
-Frank? Családneved esetleg? Kérdette Gerard.
-Iero...de a szüleim nem élnek. Mondta Frank és egy kósza kis könnycsepp kezdett csillogni a szeme sarkában.
-Sajnálom. Mondta Gerard. Valamiért érdekelte Frank élete, meg akart tudni róla mindent.
-És miért vagy kint ilyen későn? Terelte a témát Gerard.
-Ezt én is kérdezhetném tőled...Amúgy a nagybátyám miatt.
-Én az apám miatt. Szólt Gerard szomorúan.
-Mi történt az apáddal? Kiváncsiskodott Frank. Gerard nem tudta hogy megbizzon e Frankben de valami azt sugalta neki hogy beszéljen.
-Az anyám elhagyott engem és az öcsémet Mikeyt. A bíróság apámnknak ítélt minket mivel ő "sokkal jobb körülményeket tud teremteni nekünk". A válás után apám nem ismert kegyelmet. Mindent amit lehetett rajtunk vert le de leginkább rajtam. Mikeyt tiszta erőmből védelmezem nem hagyom hogy valami bántódása essen! Ezért elküldettem apámmal egy bentlakásos iskolába ott jó kezekben lesz. Mondta Gerard. Kicsit megbánta hogy ilyen hamar megnyílt Frank elött de kiváncsian várta a reakcióját. Frank csak Gerard vonásait bámulta amit a hold megvílágított. Úgy érezte hogy Gerard nem hiába nyílt meg így elötte így ő is mesélésbe fogott:
-A szüleim öngyilkosok lettek miattam. Nem szerettek volna gyereket és inkább magukkal végeztek minthogy engem megöljenek és börtönbe kerüljenek. Eddig a nagymamámnál éltem és ő nevelt de sajnos pár héttel ezelött elhunyt szerencsére parnák között nyugalomban. a nagybátyám Dave aki 24 éves beadta a gyámügyi kérelmet hogy hozzá kerüljek és megadták az engedéjt...mégcsak 1 hete vagyok itt de már kétszer megerőszakolt. Mondta Frank és halk zokogásba kezdett. Gerardnak szörnyű volt végig halgatni szegény Frank szívszorító életét és úgy érezte muszály valahogyan segítenie neki.
Gerard szoros ölelésbe vonta az újjonnan szerzett baráját és próbálta vigasztalni de Frank nem hagyta abba a sírást. Gerard mellkasába fúrta a fejét. Minden fájdalmat kiadott magából könny formájában.
Akkor különleges kötelék alakult ki közöttük.

Másnap reggel Frank az agyában ébredt. Félt Davetől, félt hogy egyszer csak kinyitja az ajtót és kezdődik minden erőlről. Frank összes végtagja sajgott Dave miatt. Főleg olyan helyen ahol nem kéne.
Kikószálódott az ágyból és félve kinyitotta szobája ajtaját, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tiszta a terep.
-Frankie fent vaagy? üvöltött fel Dave az emeletre.
Dave háza egy eldugott kis utcán volt az erdő mellett. Igazán szép és igényes börszínűre festett családi ház volt. A kertjében ezernyi virággal és gyönyörűen gondozott gyeppel. De ez mind csak a lászat.
-I Igen. Válaszolt Frank. Meg volt ijedve nagyon is. Lassan lebattyogott.
-Na gyere te kisember. Mondta Dave és a maga 180 ceniével szoros ölelésbe vonta a csupán 168 centiméteres Franket. Frank megint érezte Davet amit nagyon nem akart.
-Mit szólnál egy kis játékhoz kisember? Kérdezte Dave perverz mosollyal és lágyan círógatni kezdte Frank puha bőrét.
Ebben a pillanatban kopogtak. Frankienek egy Ázsia méretű kő szakadt le a tüdejéről ami miatt egyenletesebben tudta venni a levegőt. Dave unottan felsőhajtott és az ajtó felé indult.
Frank Dave után ment hogy megnézze ki a megmentője és örömmel láta hogy az éjfeketehajú mogyoróbarnaszemű Gerard áll az ajtóban.
Frank elvette Dave pénztárcáját ami az asztalon volt és zsebre rakta aztán pillanatok alatt felvette a cipőjét és a kardigánját és futásnak eredt, magával rántotta Gerardot is. Egy ideig halotta ahogy Dave fut utánuk és a nevét üvöltözi de szerencsére nem érte őket utól.
Addig futottak amíg ki ne értek a város szélére ami nem volt olyan messze. Mind a kettőjüknek marta a levegő a tüdejét az egész testük lángolt, és a polójukat is át ittatta az izzadság.
-Jól tetted Frank. Mosolygott Gerard Frankre bíztatóan.
-Tudom.
Gerard készetést érzett hogy a katjaiba vonja Frankiet és ezt meg is tette. Frank egy percig sem tétovázott azonnal viszonozta az ölelését.
Különóset érzett Gerard iránt. Szerelemhez foghatót. És Gerard sem érzett másképp

My Crazy Feelings-FRERARDWhere stories live. Discover now