😠Νευρακια 😠

331 28 9
                                    

Λοιπον  κοριτσια.... Και οχι δεν ειναι κεφάλαιο. Με τοσα νεύρα που εχω οχι μονο με εσας αλλα και με αλλα κοντινά μου ατομα δεν ειχα όρεξη αλλα και ουτε έμπνευση για να γράψω.

Λοιπον κοριτσια, αυτο το part ειναι για να σας ενημερωσω οτι θελω να διαβάζετε αυτα που σας γράφω κατω απο κάθε κεφάλαιο. Και αυτό το λεω για οσες δεν διαβάζουν τα απο κατω που γράφω. Μερικά μπορεί να σας μοιάζουν.

Αν παλι τα διαβάζετε και αδιαφορητε τοτε τσαμπα κόπος και για μενα που τα γράφω για να σας ενημερωνω αλλα και για εσας που διαβάζετε το βιβλιο.

Να ξέρετε δεν θα σας λεω τι να κάνετε αλλα είναι τραγικό να διαβάζει κάποιος ενα κεφάλαιο απο ενα βιβλιο και να μην διαβάζει αυτα που γράφει ο/η συγγραφέας απο κατω.

Λοιπον, ελπιζω να με καταλαβατε....

Και πιο πολυ σας το λεω αυτο διότι στο κεφάλαιο το 34 αν πάτε και διαβασετε θα καταλαβατε γιατι νευριασα. Σας προτείνω πράγματα και καμια δεν κανει τον κόπο απο τους 30 followers που εχω να απαντησει. Εστω μια.....

Ελπιζω να με καταλαβαιτε και να διξετε κατανόηση γτ πιστευω οτι οι μισές απο εσας ειστε και εσείς συγγραφέες και πιστευω οτι και εσας θα σας πείραζε αυτο το πράγμα.....

Κεφάλαιο δεν ξερω αν θα υπάρξει...... Αν ξεθυμωσω ισως σας κανω την χάρη...

Ωστόσο στο αλλο βιβλιο θα ανεβαζω κανονικά αν και εκεί δεν υπάρχει Άντα ποκριση...

Αν θελετε να υπάρξει και δευτερο βιβλιο ανταποκριθητε....

Περιμενω απαντήσεις και σε αυτο αλλα και στο προηγούμενο κεφάλαιο.....

Τα λεμε..

Μαρια.

Ερωτεύτηκα??Where stories live. Discover now