•Κεφάλαιο 1•

21 2 2
                                    

Σας έχει τύχει και εσάς να δίνετε εξετάσεις και να έχετε αργήσει δέκα ολόκληρα λεπτά για το πρώτο μάθημα; Γιατί αυτό ακριβώς μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Τρέχω όσο πιο γρήγορα μπορώ μήπως και καταφέρω να τους πείσω να με αφήσουν να γράψω. Και τι να τους πω; Την αλήθεια;Συγγνώμη δεν άκουσα το ξυπνητήρι γιατί είμαι ένα βόδι όταν κοιμάμαι και οι γονείς μου λείπουν σε επαγγελματικό ταξίδι;Μπα όχι δεν παίζει να με λυπηθούν. Φτάνω στο σχολείο ανεβαίνω στην τάξη μου και βλέπω ακριβώς απ' έξω την διευθύντρια.Η τυχερή μου μέρα! Χωρίς να τα πολυλογώ της είπα το δράμα μου και με άφησε να γράψω μιας και οι συμμαθητές μου δεν έφεραν αντίρρηση.Και γιατί να έφερναν; Η καλύτερη μαθήτρια είμαι και παράλληλα αυτή που θα πει τις απαντήσεις σε όλους. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της. Και δεν πάω και τους μισούς! Είμαι όμως υπερβολικά ντροπαλή για να τους πω να με αφήσουν ήσυχη. Ο κολλητός μου ο Κολ κάθεται ακριβώς από πίσω μου. Εκείνου προφανώς και τα είπα όλα. Δεν έχει διαβάσει ποτέ στην ζωή του και όμως πάντα γράφει 19.Με την αξία του πάντα!!
Τελείωσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να γλυτώσω τους ενοχλητικούς ψιθύρους τύπου "Το ΣΛ;;Πες μια". Το ξέρω ότι σου έχει τύχει και εσένα..
Κατεβαίνω στο προαύλιο και περίμενω ή τον Κολ ή την κολλητή μου, Λίνα,να τελειώσουν. Η Λίνα βέβαια είναι σε άλλο τμήμα οπότε υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει. Κοιτάζω δεξιά και αριστερά ψάχνοντας κάποιο σοβαρό άτομο να συζητήσω για τα θέματα. Ναι .. τσάμπα κόπος.

Αφού περίμενα για τουλάχιστον μισή ώρα μόνη μου αποφασίζω να φύγω. Περπατάω στο δρόμο αλλά βλέπω τον Τζακ, τον "ωραίο" του σχολείου να τσακώνεται με την κοπέλα του, Χλόη, την κλασσική σκύλα που έχει κάθε σχολείο. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια όμορφη κοπέλα 1ης Λυκείου είναι τόσο ανώριμη και κάθεται και τους κράζει όλους. Ίσως να μην σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Ντρέπομαι να περάσω από μπροστά τους οπότε περιμένω υπομονετικά πίσω από ένα τοιχάκι μέχρι να φύγουν.
"Απορώ τι σου έβρισκα τόσο καιρό! Είσαι αηδία σκέτη! Τελειώσαμε!"
Φωναξε ο Τζακ ξεκάθαρα εξοργισμένος και τον είδα να φεύγει με γρήγορο βήμα μακριά από την Χλόη. Δεν έφταιγε η συμπεριφορά της Χλόης όμως εκείνη την φορά. Μπορεί να ήταν κακιά με όλους αλλά τον Τζακ τον λάτρευε. Είναι απλά στον χαρακτήρα του να παίζει με όλες μέχρι να βαρεθεί. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά δεν είναι και δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει.

Είναι το κλασσικό αγόρι που όλοι θέλουν να του μοιάσουν και να αποκτήσουν τον σεβασμό του. Ψηλός καστανοξανθος με πράσινα μάτια. Όλα τα κορίτσια τρέχουν από πίσω του παρακαλώντας έστω και για ένα βράδυ. Και εκείνος βέβαια δεν χαλάει χατίρι σε καμία τους. Όλες ούτως ή άλλως είναι το κλασσικό στυλακι με τα προκλητικά ρούχα και το έντονο βάψιμο που φωνάζει "περάστε ανοίξαμε". Μια φορά ένα ήσυχο και σεμνό κοριτσάκι προσπάθησε να τον προσεγγίσει αλλά έφαγε άκυρο. Ε βέβαια άμα δεν είμαστε ξέκολα δεν μας θέλει ο κύριος. Αλλά όπα..εμένα γιατί είπαμε ότι με νοιάζει; Χα σιγά μην ασχοληθώ!

_Να το και το πρώτο παρτ μιας και τελείωσα σήμερα τις εξετάσεις.Φαιναλι φριντομ.. Καλό καλοκαίρι σε όλους αγαπακια μου. Μπορείτε να μου αφήσετε ένα αστεράκι ⭐ και κάποιο σχόλιο 📝 για να καταλάβω ότι σας άρεσε! Ευχαριστώ πολύ💓 byee🤗_

One hell of a ride •On Hold•Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα