~15~"Ne mici se"

265 20 0
                                    

Onako pribijena uz njega, gledajuci ga u oci, dok me on grlio shvatila sam nesto. Zelim ga. Zelim ga za sebe.

Njegovo kasljanje me vratilo u stvarno.

"Trebali bi krenuti."reko je nakon sto je procistio grlo i ispustio me iz svojeg narucja.

"Da..."rekla sam i pustila da drugi dio recenice ostane u zraku.

Hodali smo jedan pored drugoga tako sumom kao potpuni stranci, koji zele jedan drugome biti sve. Barem sa moje strane.

Pisac POV.

Za to vrijeme dok je Lara vodila bitku sa svojim mislima, Ethan je u sebi mislio kako izdaje svog rodenog brata. Nije zelio da Ryan sazna za sve sto on osjeca prema Lari, iako mu je vec rekao. Nije zelio da zna da ju voli kao Arianu. Nije zelio oduzeti bratu jedinu stvar koja ga je nasmijavala. Ili je bar tako on mislio. Za to vrijeme dok su Lara i Ethan setali sumom, Ryan se ugodno smjestio na kauc sa svojom "prijateljicom" koja mu je bila sve osim toga. Grlio ju je najjace sto je mogao, kao da se boji da ce mu je netko oduzeti.

"Ryan, nemogu disati"rekla mu je smijuci se i malo odvajajuci se od njega, ali ju je on primio za struk i jace povukao k sebi, te prebacio deku preko njih.

"Ne..Jos malo.."rekao je svojim pospanim, grubim glasom zabivsi glavu u njezin vrat i mirisao njenu raspustenu plavu kosu koja je mirisala po mentolu. Zatvorio je oci i polako upijao svaku sitnicu koja je obiljezavala ovaj trenutak. Broj na satu, datum, deku, majicu..Sve sto je u tom trenutku bilo povezano sa Ines, on je pamtio kako bi se jednog dana sjetio svega ovoga i gledao kako su napredovali.

"To si rekao prije pol sata"rekla je i okrenula se prema njemu, te glavu stavila na jastuk pored njegovog tako da ga je lakse mogla gledati. Njegov prcasti nos, hrapavo lice zbog malene brade koju je toga dana imao, duge trepavice koje su prekrivale nebeske plave oci."Ali posto te volim, neka ti bude."

"I ja tebe volim."rekao je i otvorio oci kada ju je ugledao. Njene oceanske plave oci, punasne,ruzicaste usne i obraze koji su poprimili ruzicastu boju zbog njihove blizine. Nije zelio da se odmakne, pa ju je jos blize sebi stavio, tako da je sada bila na njegovom jastuku, a udaljenost njihov usana je bila par centimetara"Mogu li nesto pokusati?"pitao je nesigurno gledajuci u njene usne koje je vise od svega zelio na svojima. Zelio ih je osjetiti, zelio je znati kakav je osjecaj kada poljubis voljenu osobu.

Ines je nesigurno klimnula glavom, a on se krenuo priblizavati, kao i ona, ali ju je on zaustavio"Ne mici se."rekao joj je pribivsi svoje celo na njeno, a ona je klimnula glavom zagriznuvsi usnicu"I ne radi to."rekao je, a ona se nasmijala.

"Zasto?"pitala je nasmijano

"Jer onda ne mogu ispravno napraviti ovo."rekao je i prislonio svoje usne na njene, pribivsi ju k sebi. Ljubio joj je usne,te polako razdvojio svoje kako bi imao bolji osjecaj. Tu situaciju je Ines iskoristila i umjesala svoj jezik. Njihove usne su se micale u polaganom ritmu, preuzimajuci glavnu rijec. Hranili su jedan drugoga. Bili su jedan drugome droga. Ryan ne polagano stavio ruke na donji dio Inesinih leda, a ona je prebacila svoju desnu nogu preko njegovog struka. S lezece pozicije su presli na sjedeci. Ines je svoju desnu ruku stavila na Ryanov vrat, a lijevu na njegov lijevi obraz te se jace uzdigla kako bi imala bolji polozaj, dok je Ryan svoje ruke drzao na njezinom donjem dijelu leda, blizu straznjice.

Nakon sto su izgubili dah odvojili su svoje usne jedan od drugoga, Ines je polagano sjela na njega, naslonivsi njeno celu uz njegovo. Oboje su tesko disali i imali zatvorene oci. Polako su ih otvorili gledajuci se sa ogromnim smjeskom.

"Nadam se da sam ovo ispravno napravio."rekao je Ryan idalje smijuci se i gledajuci Ines, koja je svoje ruke prebacila na njegova ramena.

"Neznam bas.."rekla je i izbacila usnu te otpuhnula nezadovoljno, dok ju je Ryan uplaseno pogledao"Mogao si biti bolji."rekla je i pocela se smijati, a Ryanu je kamen pao sa srca.

Nikad više/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now