Part 11❤️

3 0 0
                                    

Det gør mig lidt gladere at han ikke vinker tilbage til dem. Det får mig til at føle mig mere speciel for ham istedet for at han går og vinker til alle mulige andre piger.
Da han ser mig rejser han sig og går han til mig. Jeg skal til at give ham et men istedet kysser han mig. Foran hele min klasse!
Han tager min arm og trækker mig med hen imod hans venner. Altså den populære gruppe. " Alex har scoret!"
" shit Alex. Godt arbejde!" Og sådan noget siger de. På en måde er jeg lidt utryg ved det men jeg regner da med at jeg kan stole på dem? Ik?
Da vi har stået og snakket i omkring halvdelen af pausen syntes jeg faktisk de virker rigtig flinke allesammen. Da pausen ringer giver Alex mig et hurtigt kys på munden kg siger farvel.
Jeg kan mærke jeg rødmer virkelig meget og med det samme drengene er gået kommer klara hen til mig. " hvad skete der lige?!"
" måske har man gået sig en kæreste. Mere siger jeg ikke" siger jeg grinende. " tilykke!" Jeg kunne godt se i hindes øjnene at der var noget hun skjulte men hvad sagde hun ikke.
Har det noget med Alex at gøre?
Det kan det ikke være for jeg var jo været sammen med ham siden han spurte om vi skulle være kærester.
Efter skole går jeg direkte hen til klaras hus efter jeg har været hjemme med mine ting. Hun åbner med det samme jeg banker på.

Gymnasie_livetWhere stories live. Discover now