Part 3 ❤️

8 1 0
                                    

- - næste dag- -
klara  skrev sat hun er blevet syg og ikke kommer i skole.  Jeg sidder på gangen med min mobil i pausen. Drengene fra 3.g  går forbi henne for enden af gangen.
En af dem kikker ned i mod mig. Hurtigt kikker jeg væk igen men uheldigvis så han det. Han begynder at gå i mod mig og så opdager jeg hvem det er. Det er Alex. Selvfølgelig er det ham.  Han sætter sig hved siden af mig. Jeg sukker og slukker opgivende  min mobil og kikker på ham.
Det går føst der op for mig hvor lækker han enlig er. Pjusket hår og nogen krystal blå øjne. " hey jeg ville lige hør..."
" jeg hedder Julia"
" er du synsk eller hvad"
" nej jeg gættede bare. Jeg er gode til at gætte" " kan du så gætte hvad jeg hedder?" Han blinkede til mig. Jeg tager de ting i brug jeg allerrade ved i forvejen så han tror jeg faktisk er gode til at gætte. " ja du hedder Alex og i går havde du en sort hoodie på. Du gør i 3.g og er i en gruppe hvor der er 4 andre drenge end dig. Dine sko er mørkeblå og i str 42."
" hvordan fanden ved du alt det?! Det er sådan rimelig creepy at du gætter eller hved alt det der. Især det med min sko størrelse!"
" jeg gætter eller ved ik. Jeg observerer hvad der sker omkring mig så jeg ved præcist hvad der forgår"
" hvordan gør du det?!"
Jeg trækker på skulderne og griner kort. Det samme gør han. Han er jo enlig meget sød når man bare sider og snakker med ham. Vi sidder og snakker og griner hele pausen. " når men det var hyggeligt at snakke med dig julia"
" det var også hyggeligt at snakke med dig!"

Gymnasie_livetWhere stories live. Discover now