20

84 7 1
                                    

Na bocsánat, hogy nem egyből kezdem a storyt de ez van! Na szerintem a legfontosabb nem tudom, hogy mit mongyak csak bocsánat! Zsirospite először tőled kérek bocsánatott mert te nagyon shippeled Ravent és Bellát! Bocs!

Még mindig a kórházban:

Na bejött az orvos. És elmondta, hogy mit kell alá írjak mert kiderült, hogy elmehettek. Mondta nagyon furának tartja, hogy ilyen gyorsan gyógyulok. Pfhh.. Nem tudja, hogy mi vagyok.

Alá írtam mindent és kimentem a folyosóra. Kint várt Anna és Scott, így oda mentem hozzájuk. Először furán néztek de utána miután elmagyaráztam nekik, hogy mi a szitu megnyugodtak.

Látni akartam Bellát ezért megkérdeztem hol van azt mondták nem tudják, mert miután kijött csak úgy elrohant. Szuupeer érzék szerveimmel vagyis a hallásommal meghallottam és megéreztem, hogy hol van.

A város másik felén de jo! Ezért ki futottam a kórházból egyenesen oda ahol Bella volt. Bár ne tettem volna! Apám ott volt vele és meghallottam mit beszéltek.

-Na, hogy halad a terv?- kérdezte apám avval az undorító hangjával.

-Meglesz főnök! Könnyű volt beadni neki, hogy szeretem. Olyan kis naiv, hogy hatásosabb legyek oda bujtam még hozzá a kórházban.- mondta büszke hangsúllyal Bella. Nem hiszem el hisz megbíztam benne.

-Ja és főnök akkor meg mondja az igazi tervet?- kérdezte mosolyogva az a lány akit szerettem.A többit nem hallottam mert olyan düh és szomorúságot éreztem, hogy még ilyen nem volt. Akkor nem tudtam mit csinálok...

Na srácok lányok! Tudom, hogy aki eddig szerette a Raven+Bella párosítást ne aggódjatok lesz még valami de nem mondom el! ❤️❤️

Te-Én/Mi (Rövid időre szünetelve lesz)Where stories live. Discover now