11

100 7 4
                                    

Bár ne mentem volna el na most elmondom mi történt épp mentünk ki az épületből mikor a szemüvegbuziköcsöghogyarákegyekianyelvét megfogta a kezét!Bellának! Annak a lánynak akit szeretek!

És megcsókolta ott nekem végem volt oda mentem Scotthoz szorosan odabujtam hozzá és halkan elkezdtem sírni Scott elkezdte simogatni a hajam és mondta, hogy nyugodjak meg. De, hogy? Hogy lehetem ilyen naiv? Miért ver a sors??!

-Scott..-mondtam elhaló hangon.

-Igen hugi?-kérdezte nyugtató hangon.

-Nembaj ha most nem megyek?-mondtam vagyis jobban mondva suttogtam a fülébe mert közbe megérkezett az állompár. Értitek az iróniát igaz?

-Semmi gond haza vigyelek?-suttogta nekem. Én pedig elkezdtem bólogatni.

-Jó gyerekek mi megyünk oké?-kérdezte Scott Bella furcsán nézett rám hol a bátyjára. A pápa szem meg csak rá mosolygott Bellára és mondta, hogy neki nembaj.

Beült Scott az autómba és már parkoltunk volna ki a suli udvarából amikor valaki kopogtatott az ablakon. Kinéztem és egy vidám kék szempárt láttam amiből hamarosan szomorú lett ahogy meglátta az én könnyektöl duzzadt arcomat.

De amikor bele néztem abba a szempárba nagyot dobbant a szívem és a pillangók a gyomromba elkezdtek szárnyalni ez nem volt más mint Anna.
           
                       Folytatjuk..

Ugye hogy milyen nagy fordulatot vett a könyv sziasztok Oreok!❤️😊 Kivel legyen Raven Annával vagy Bellával??

Te-Én/Mi (Rövid időre szünetelve lesz)Where stories live. Discover now