De partea ta

59 2 0
                                    

A/N : Hei! V-a fost dor de mine? Nu? Așa credeam și eu.

    Dap, n-am nicio scuză. Pur și simplu mi-a fost mult prea lene să corectez capitolul, de-aceea îl postez abia acum.

    Țin să menționez câteva lucruri înainte să vă las să citiți, totuși :

1. Nu-mi place absolut deloc cum a ieșit Noah aici.

2. Heather pare mai "sensibilă", dar am ținut puțin cont de caracterul ei din ultimul episod din All-Stars când am scris (și de dorința mea de a o pune pe Heather într-o altă lumină cu riscul de a primi hate fiindcă-i fut personalitatea)

3. O să existe multe -time skip-(uri). De ce? Fiindcă totul este povestit din perspectiva lui Noah și cum el nu este cel ce concurează pentru milion, este logic să nu fie de față la unele faze.

4. Cântecul. Dacă unele dialoguri le-am tradus din engleză, versurile cântecului (înafară de partea lui Harold pe care am înlocuit-o) le-am luat din varianta în română pe care am găsit-o pe youtube. Efectiv n-am înțeles mai nimic din ea, deci s-ar putea să aibă niciun sens cântecul, hehe.

5. Acest capitol este ultimul și este mult mai lung decât primul și a ieșit mult mai prost, dar cred că fiecare dintre voi vrea să vadă cine este câștigătorul aici, nu? Nu vă condam dacă săriți direct la partea de final. Ca să vă ajut, căutați până dați de a doua confesiune a lui Noah.

    Hmmm, cred că asta este tot. Mulțumesc celor ce citesc asta, ba chiar au lăsat și vot. Fandom-ul ăsta îi mort, îmi dau seama, dar zic că-i un bun început ca să mă extind. Dacă vă plac astfel de chestii, mai am în minte ceva în genul, dar NoCo (Noah x Cody). Deja am scris "primul capitol" (zic în ghilimele, căci la început trebuia să fie un OS, asta până când îmi veni o idee și s-a ajuns la altceva, lol), acum să văd când îl postez.

    Și nu, nu am renunțat la cartea Tren x Tyler. Nu-uh, voi încerca să postez la ea până-n 5 iunie ca apoi să o las așa până începe vacanța de vară. Haha, să vedeți în vară câte mi-am propus să fac.

    Ok, nu vă mai rețin. Spor la citit!

Twpsyn

---------

    Ne aflam la linia de sosire alături de Chris, așteptând să vedem care aveau să fie cei doi finaliști. Puteam să o văd pe Heather la conducere, motiv pentru care am lăsat un rânjet să se facă vizibil pe chipul meu, deși toată lumea o privea încruntată.

    Totul mergea bine din punctul meu de vedere. Heather se afla la conducere, iar ceilalți doi se luptau ca niște idioți cu codul undeva prin spate.

    Asta până când barca lui Heather începu să încetinească, iar lupta băieților se termină. Începusem să mă panichez, deși pe chipul meu se afla o față neutră, nepăsătoare. Heather începu să vâslească cât putea de repede ca să ajungă înaintea lor.

    Brusc o explozie se făcu auzită pe fundal, barca lui Alejandro zburând în aer. Pentru o clipă am uitat de Heather, privirea mea fiind țintă pe Alejandro care se afla în aer. Probabil eram singurul de-acolo care rădea, dar nu mă puteam abține. Absolut tot ce pățea acel spaniol aducea bucurie în sufletul meu.

    Vocea lui Heather se făcu auzită pe fundal, aceasta strigând despre modul în care a câștigat. Mi-am coborât imediat privirea de la Alejandro la ea și inima-mi începu să bată mai rapid când am observat cât de fericită era. Chiar eram tentat să o iau în brațe, să împart cu ea acel mic moment de fericire, dar știam că era o idee proastă așa că m-am limitat în a o observă cum se bucură.

Team Heather //Noah x Heather//Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon