☆ Mannetje ☆

105 11 6
                                    

Hi opnieuw,

Nou, ik was dus iets nieuws begonnen. Het ziet er absoluut niet uit, maar het is hartstikke leuk om te doen, dus no shame 😂

Zoals ik misschien al eerder had verteld, zijn zo ongeveer al mijn voorgaande tekeningen compleet nagetekend van plaatjes.
Dat kon ik op een gegeven moment goed genoeg vond ik zelf en bovendien was ik het meer dan zat.
Nu ben ik dus aan het oefenen met uit mijn hoofd tekenen, maarja, dat heeft tijd, inzicht en oefening nodig. Ja I know dat ik daar een beetje laat mee begin, maar eens moet de eerste keer zijn :)

Het is een soort fantasy mannetje en hij is nog niet af. Er moet ook nog een soort ander wezen bijkomen, maar eerst wil ik - nadat jullie deze vreselijke foto gezien hebben - jullie om raad vragen.

 Er moet ook nog een soort ander wezen bijkomen, maar eerst wil ik - nadat jullie deze vreselijke foto gezien hebben - jullie om raad vragen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Had ik al gezegd dat 'ie lelijk was? Ja ugh. Progressie komt hopelijk snel whaha.

Maar nu de vraag. Zal ik hem in kleur doen of alleen met balpen afwerken?

Dat was het alweer! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden en ik ga heel hard oefenen, dus stay tuned voor de volgende updates!

Teken(d)ingenWhere stories live. Discover now