☆ Crystal ☆

181 35 16
                                    

Deze is echt nog niet zo oud (oktober 2016), maar ik was er zo ontevreden over dat ik hem maar heb weggestuurd naar een stomme wedstrijd.
Klinkt misschien extreem vreemd, een lelijke tekening naar een wedstrijd sturen, maarja, nu was ik er iig vanaf 😂

Oké, zo overdreven was het ook weer niet. En eerlijk gezegd was het hele verhaal andersom (mij geloven is nooit een goed idee geweest xD). Het was een wedstrijd en ik tekende dit ding, maar ondanks dat ik hem lelijk vond leverde ik hem toch in. Niks gewonnen natuurlijk, maar het was toch een uitdaging om dit te tekenen. Het was echt heel moeilijk, er zit wel 7-8 uur tijd in denk ik.

Misschien dat ik later ooit nog zoiets probeer, maar in ieder geval niet al binnenkort...

(Alleen het gedeelte van het kristal rechtsboven vond ik wel mooi, de rest lukte gewoon niet echt.)

Ik denk dat hij wel mooier was geworden als ik bepaalde plekken iets meer had uitgeveegd, meer wit had toegevoegd en minder gefrustreerd was geweest tijdens het tekenen

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


Ik denk dat hij wel mooier was geworden als ik bepaalde plekken iets meer had uitgeveegd, meer wit had toegevoegd en minder gefrustreerd was geweest tijdens het tekenen.

Teken(d)ingenOù les histoires vivent. Découvrez maintenant