11 - yesil gozler

233 23 9
                                    

Selamun aleykum

Yeni bölüm ile karşındayım vote ve yorumlarinizi bekliyorum 😊

Ramazani serifiniz mübarek olsun

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Arkada ki bir amca ile konuşan aynı yumuşak sesi ile aynı hocanin sesini duydu

- amca beraberiz merak etme yorulur isen  tekerlikli sandalye ile idare ederiz .sorun yok ben ve arkadaşlarım size yardım eder .

- sağol hocam ismin neydi ?

- Gökhan

İsmi sanki beynine kazımak istedi Gülistan ama sonra mübarek topraklarda olduğunu dusunup kendine çok kızdı normalde de böyle biri değildi ama herhalde mübarek yerlerde olduğu için şeytan kendi ile uğraşıyor ve günaha sokma istiyordu .

Ertesi gün tekrar Kabe yi muazzamaya gitmek için otelden çıkarken küçük bir çocuk otel koridorunda bir sağa bir sola koşuyor bağırıyor kimse bir şey demiyordu ama ortalık inliyordu .  Birinin uyarması lazımdı .

Annesi ve babası yada akrabaları neredeydi ki bu çocuğun diye dusunurken çocuğa doğru yürüdü . Ama çocuk devamlı kaçtığı için çocuğa doğru yürümesi imkansızdi

- baksana çocuk  heeeyyyyy

Dedi ama çocuk ilgilenmedi bile

Ne yapacağını dusunurken  aynı genç görevli Gökhan çocuğa Arapça bir şeyler söyledi . Çocuk hemen Gokhanin yanına gelip sarıldı . Gokhanda arkada duran hurma tabağından bir tane yaş hurma verip çocuğa gülümsedi .

Gülistan hayret ile bakarken kısa süreliğine belki de 2 saniye kadar Gökhan kafasini kaldırıp Gülistan a baktı sonra hemen edep ile ikisi de başlarını eydi .

Gülistan otelden çıkıp kabeye doğru yürüdü

Gökhan ise işlerinin başına

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kabe i muazzama ya yaklaşınca kalbi ferahladi . Tavaf ederken içindeki huzur daha da arttı    . Tavaf bittikten sonra oturup uzun uzun  oturdu . İçi daha çok huzur dolarken  ezanın okunmasi ile hanımların bölümüne gecip namazını   kıldı bir kaç kez tavaf etti  . Biraz yorgun dusup yemek vaktinin yaklaştığını  fark etti ve kabeden çıkarken çocuklar koşturur iken aklı yine Gökhan a kaydı . Sonra çantasından çıkardığı şekeri küçük kızlara  verdi . Ve otele doğru yürüdü .  Otelden içeri girince gözleri biraz  Gökhan i aradi ama yanlis olduğunu bile bile başını eğip asansöre gitti

Asansör tuşuna   basıp beklemeye başladı .

Asansör gelince    başı önde bir şekilde içeri girdi ve asansör kapaninca yavaşça   kafasini kaldırdi ki 

Karşısında Gökhan vardı ve sadece iki kişi idiler

Gokhanda yanlış olduğunun farkında olup direk  bir ust katta ki  düğmeye bastı ve konuşmadan indi .

Gökhan karşısına devamlı çıkan bu kıza şaşkınlık  ile baktı .  Sonra ise tekrar asansör beklemeye başladı ..

Gülistan ise şaşkın ve  bir o kadar da hızlı kalp atışı ile   asansör de arkasına dayandı .

Tabi Gülistan nın unutamadığı iki uç saniye de olsa gordugu  eşi benzeri olmayan ravza yeşiline benzeyen yeşil gözlerdi .




RAVZA YEŞİLİ GÖZLER ( Devam Ediyor  )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin