Η εκτελεση

221 17 0
                                    

Όταν το άκουσε αυτό η Αθηνά ένοιωσε χαρά και έτσι πήγε να τον φιλήσει όταν ένας άλλος στρατιώτης ήρθε και του είπε "Αντόνιο έλα γρήγορα έχει γίνει κάτι πολύ σοβαρό".

Έτσι αποχαιρέτησε την Αθηνά διακριτικά και στον δρόμο ρωτάει ο στρατιώτης "τι συμβαίνει με την Ελληνίδα; Αν μάθει κανένας από τους άλλους;". Εκεί τον σταμάτησε ο Αντόνιο και είπε " δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί είμαστε πολύ προσεκτικοί και ούτε και συ θα πεις τίποτα".

"Τίποτα δεν θα πω είμαστε από μικροί μαζί θα σου έκανα εσένα τέτοιο πράγμα;"

Και συνέχισαν το περπάτημα όταν φτάσαν στο μέρος συγκέντρωσης του είπαν ότι μεθαύριο το μεσημέρι θα τους εκτελούσαν οι Γερμανοί γιατί δεν υπάκουσαν στις διαταγές τους.

Ό Αντόνιο έτρεξε γρήγορα και πήγε στο σπίτι της Αθηνάς μολις είδε ο ένας τον άλλο έτρεξαν και βρέθηκαν αρκετά κοντά.
Τα χείλη τους είχαν σχεδόν ενωθεί έτσι ο Αντόνιο αποφάσισε να τα ενώσει ακόμα περισσότερο χαρίζοντας της ένα παθιασμένο και γλυκό φιλί.

Η Αθηνά τον ρώτησε εμφανές χαρούμενα "τι έγινε; "

"Θα μας πάρουν για εκτέλεση" της λέει στενοχωρημένος

"Τιι; Δεν γίνετε ΟΧΙ " φώναξε και τα μάτια της άρχισαν να δακρύζουν.

"Μεθαύριο θα γίνει αλλά δεν θέλω να στεναχωριέσαι για εμένα Θέλω να είσαι καλά εσύ "

"Μα πως δεν θέλω να  πάθεις κάτι γιατί γιατί..."

"Γιατί; "

"Γιατί σε αγαπάω"

"Και εγώ σε αγαπώ και δεν θέλω να σε χάσω

Έτσι την πείρε  από το χέρι και την πηγε στη παραλία η ώρα ήταν 7:30 το απόγευμα και ο ήλιος έδυε την πήρε σε ένα απόμερο σημείο για να μην τους δει κανείς και της είπε ."Αυτές τις δύο μέρες θέλω να τις περασουμε μαζί όσο  πιο ωραία μπορούμε ας είμαστε και σε πόλεμο οσο ειμαι μαζί σου δεν με νοιάζει αν γίνετε και πόλεμος και οτοτιδήποτε. Όταν είμαι μαζί σου είσαι μόνο εσύ ".

Την φίλησε και άρχισαν να βγάζουν τα ρούχα τους. Ετρεξαν μέσα στην θάλασσα, άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα μέσα στον χορό των κυμάτων.

Οι ώρες πέρασαν και ήρθε η νύχτα η Αθήνα και ο Αντόνιο βγήκαν έξω από το νερό και ξάπλωσαν στην άμμο. Κοιτουσαν τα αστέρια στον ουρανό οσπου τους πειρε ο ύπνος.

Το πρωί ξύπνησε ο Αντόνιο και είδε κάτι Γερμανούς στρατιώτες να έρχονται προς το
μέρος τους έτσι σηκώθηκαν γρήγορα ντύθηκαν και προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά δεν πρόλαβαν. Οι Γερμανοί πιασαν τον Αντόνιο και την Αθήνα και τους πήραν στον υπολοχαγό. Τους κοίταξε καλά καλά και τους είπε .

"μπα μπα μπα βλέπω εδώ καταπατατε τους όρους μου λοιπόν τι θα σας κάνουμε τώρα εσας; Το βρηκα θα σας σκοτώσουμε όχι καλύτερο θα κρατήσουμε τον έναν και θα αφήσουμε τον άλλο να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του.

Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο της Αθήνας και ο Αντόνιο της έσφιξε το χέρι κάνοντας την να νοιώθει προστατευμένη. Ο υπολοχαγός τους κοίταξε ξανά και είπε "χμμ ποιόν να αφήσουμε να ζήσει;  Το βρήκα την κοπελιά από δω ίσως μας φανεί χρήσιμη είπαν και άρχισαν να γελάνε πονηρά.

Τους πειραν σε κάτι υπόγεια τα οποία τα είχαν για κελιά τους κλείσαν μέσα και τους άφησαν με λίγο νερό μέχρι το πρωί. Ήταν εκείνη η μαύρη ημέρα πήραν την Αθήνα και την βάλαν στο μέρος που θα γινόταν η εκτέλεση.

Την πέρασαν μπροστά από διάφορα κελιά όταν άκουσε η Αθήνα έναν να λέει "μην ανησυχείς ο Αντόνιο να ζήσει:. Δεν κατάλαβε ποιός ήταν αυτός ή αν έλεγε αλήθεια αλλά Όταν το άκουσε ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της.

Πήραν την Αθηνά  στο σημείο εκτέλεσηα την βάλαν δίπλα από τον υπολοχαγό και άρχισαν να πυροβολανε ανελέητα.

Σε μία στιγμή νομιζε ότι θα τον έχανε για πάντα αλλά είδε  τον άγνωστο που της είπε ότι δεν θα αφήσει τον Αντονιο να πάθει κάτι και ένα μικρό χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της αλλά δάκρυα άρχισαν να κυλάνε στα μάτια της.

Η ωρά πέρασε το τοπίο είχε γίνει κόκκινο από το αίμα των αθώων ανθρώπων. Οι Γερμανοί κοίταξαν αν όλοι ήταν νεκροί. Η Αθήνα έτρεξε προς τον Αντονιο μα αδικα την τράβηξαν βίαια και της γδαραν το χέρι και την πειραν μαζί τους.

Η ωρα πέρασε όταν ένας ψαρας βρήκε τον Αντονιο να προσπαθεί να μιλήσει τον σήκωσε και τον πήρε.

Γεια σας παιδιά νεο παρτ δεν ανέβαζα τόσο καιρό γιατί δεν μου ερχόντουσαν ιδέες λοιπόν ελπίζω να σας αρέσει πολλά φιλιά angels. Σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζετε έστω και λίγοι γιατί εσείς οι λίγοι σημαινετε πολλά για μένα

Ο Ιταλός στρατιώτης Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα