Titkos szerenád

7 0 0
                                    

Nagyon meglepődtem és legszívesebben sikítottam volna az izgalomtól de megpróbáltam visszafogni magam. Soha nem gondoltam volna hogy ő meg akar engem csókolni. Mindig csak álmodoztam erről.
-Igazából csak annyit akartam mondani hogy tetszel-mondta a számtól nagyjából 5cm-re miközben mélyen a szemembe nézett.
Valamiért nem tudtam magamat kontrollálni így újra megcsókoltam. Pár másodperc után eltoltam magamtól majd két szájrapuszi között ezt mondtam:
-Te is nekem.
Azzal megfogta a kezemet és elindultunk. Visszanéztem annak reményében hogy meglátom Lolát de ő sehol se volt. Úgy gondoltam hogy biztos megérti majd hogy elmentem Jasonnel. Útközben az a tipikus ismerkedés volt amit ilyenkor minden fiatal szerelmes között elhangzik. Majd hirtelen eszembe jutott hogy nem csak én, de ő is ott hagyta a barátait és a gyrost amit vetetett velük.
-Nem vagy éhes? -kérdezte.
Mintha a gondolataimban olvasna.
-De.
-Akkor vegyünk valamit a büfében.
Azzal elindultunk és vett 2 gyrost. Nagyon aranyosnak tartottam hogy kifizette nekem, majd leültünk egy napernyővel védett négy székkel körülvett asztalhoz. Azon a területen solk ilyen asztal volt elég sok emberrel. Tovább folytattuk a beszélgetést majd hirtelen meghallottunk egy mikrofonba beszélő embert. Elsőnek üdvözölt mindenkit majd elkezdett énekelni. Kifejezetten jó hangja volt. Az előadása után ezt mondta:
-Most pedig valakit ki szeretnék hívni. Ott az a hosszú szőke hajú lány-mutatott rám, én pedig kérdőn mutattam saját magamra-igen te.
Megráztam a fejemet hogy nem szeretnék de Jason is szerette volna hallani a hangomat. Erőt vettem magamon és kimentem.
-Mi a neved?-kérdete.
-Joyce White.
Majd megkérdezte hogy mi a kedvenc zeném én válaszoltam és elindította karaoke verzióban.
-Sok sikert-ütögette meg a vállamat majd arrébb állt egy jó 5 méterrel.
Elkezdtem énekelni és a szememet nem tudtam levenni az engem a méregető Jasonról. Kifejezetten élveztem az éneklést pedig máskor eléggé szégyenlős voltam. Tudtam hogy sok ember figyel engem de nem érdeklelt. Olyan volt mintha csak Jasonnek énekeltem volna. Szemmel láthatóan élvezte mert nagyon mosolygott ami jó visszajelzés volt és csak mégtöbb önbizalmat adott. Nagyon jól esett és még jobban feltöltődtem ettől. A zenénenek vége lett. Hatalmas tapsot kaptam majd visszaültem Jason mellé.
-Nem is tudtam hogy ilyen jó hangod van-mondta mosolyogva.
-Sose kérdezted-nevettem el magam majd megcsókoltuk egymást.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A Mosolyod A GyógyszeremWhere stories live. Discover now