h18

3K 66 5
                                    

POV emma

Ik maak me los van jake en adem zwaar, ik heb hem gezoend... Ik.heb.jake.gezoend. nee wacht... Hij zoende mij... Betekend dat.. Omg 'Emma' ik schrik op uit mijn gedachten 'w-wat?' Ik kijk omhoog in zijn bruine ogen waar je in kunt verdrinken 'w-wil je mijn vriendin zijn?' Ik slik en staar jake aan 'echt waar, je wilt mij als je vriendin?' Hij knikt en komt dichterbij dan dat we all waren 'ik vind je heel leuk emma.. Maar het duurde te lang tot ik erachter kwam' ik begij hevig te blosen en voel het vloed naar mijn wangen strong 'ja jake, ja ik wil je vriendin zijn' hij grijnsd en kijkt naar mijn lippen voordat hij me dicht tegen zich aan trekt en me weer zoent.

We lopen de kamer uit en ik zie mijn vader in de hal lopen met een paar papieren in zijn hand 'oh hallo schatje ' begroet hij me als hij ziet dat ik en jake uit de kamer komen 'wat doen jullie hier?' Hij trekt een wenkbrauw op en kijkt dan naar onze handen die elkaar vast houden 'pap..' Ik zucht en kijk hem aan 'jake is mijn vriendje nu' zeg ik met een big smile. Hi kijkt eerst bedenkelijk 'wat fijn' zegt hij uiteindelijk terwijl die ons allebei in een knuffel trekt 'je word zo groot mijn prinses' fluisterd hij in mijn oor, ik grinnik en trek me los uit de knuffel 'gaan jullie de koffers maar vast inpakken morgen gaan we namelijk al weg, ik heb een afspraak gemaakt voor iets belangrijks en die is over 2 dagen all dus tjop tjop' ik en jake knikken en lopen hand in hand naar onze kamer.

Einde h18

sorry voor het korte hoofdstukje maar ik heb het erg druk met school, en ik probeer een ander verhaal te publiceren zo snel mogelijk dus ik heb was tijd nood en inspiratieloosheid. Als je een idee hebt kun je altijd een bericht sturen of in de comments een reactie achterlaten xx

The boy lives with me~ DUTCHWhere stories live. Discover now