SONSÖZ

27.4K 897 97
                                    

Nereden ve nasıl başlamam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Aslında bu çok tuhaf bir şeymiş, bu hikaye benim için o kadar özel ve önemli ki yani neler yazmam gerektiğini inanın bilmiyorum. Öncelikle benimle beraber olup, benimle aynı heyecanı yaşayan, ikinci ailem gibi olan EYLÜL okuyucularına çok teşekkür ediyorum. 

Bir yerlerde yaşanmayı bekleyen aşklar vardır, ya da bunu sizlere duyurması gereken birileri. Ben de elimden geldiği kadar kesinlikle kusursuz bir aşkı size yansıtmak istedim. Evet bu gerçek dışı bir şey belki hiç böyle bir aşk yok ama bu da benim hayal dünyam. Belki de her kızın istediği mükemmel aşk. Daha doğrusu mükemmel bir erkek. 'Etrafımızda böyle bir erkek yok nereden bulacağız ancak hikayelerde.' diyen bir çok insanın olduğunu biliyorum, ama bence o kadar emin olmayın. Bilemezsiniz, belki de günün birinde aşık olacağınız adam her şeyden ve herkesten daha mükemmel olur.  Karamsar olmayın ve en güzel şekilde yolunuza devam edin. Hem hiç bir şeyin sonu değil. Dinle Küçük Adam ile yoluma devam edeceğim, belki ön planda Eylül olmayacak ama sizi acayip derecede şaşırtmayı planlıyorum. 

Artık herkes her şeyi öğrendiğine göre bu hikayeye son vermenin vakti geldi sanırım. Tuhaf bir veda, aslında veda değil yeniden buluşmamız olacak. Fakat haftaya Sinop'a gidiyorum geldiğim zaman Dinle küçük Adam'a başlamayı planlıyorum.

Türkiye'nin neredeyse her yerinden olan mükemmel ötesi okuyuculara, Fransa'da ki türk okuyuculara, Azerbeycan'daki okuyuculara, Almanya ve İngiltere'de ki türk okuyuculara,  neredeyse 10 aydır benimle bu yolda beraber yürüdüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Ben mutlu sonlara asla inanmam, hala daha öyle düşünüyorum ama asla inkar edemediğim bir gerçek var ki ben her ne kadar inanmasam da mutlu son diye bir şey var. Tüm hayal kırıklıklarına rağmen daima gülün, daima mutlu olun. Sizi çokçokçok seviyorum, kendinize iyi bakın ve sağlıcakla kalın. Dinle Küçük Adam'da görüşmek üzere. 

EYLÜL (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now