6.bölüm

2 1 0
                                    

Gece yine bunları düşünerek yattım. Ama aklımın bir köşesinde de Zeynep vardı. En yakın arkadaşım olamasına rağmen uzun zamandır konuşmamıştık.

Tam içimden böyle düşünürken telefonuma bir mesaj geldi.
Zeynep ten. İyi insan lafın üstüne mesaj atarmışmı demeliydim, iti an çomağı hazırlamı. Bunu mesajı okuduktan sonra karar verdim. İti an çomağı hazırla..

Mesajda şöyle demişti:
Çağla biliyorum daha yeni ayrıldız (bunu nasıl öğrendiğini bende merak ediyorum) ama barış bana çıkma teklifi etti. Biliyorsunki uzın zamandır bunu bekliyordum. Seni kaybetmek pahasınada olsa kabul ettim.
Özür dilerim
Zeynep...

Ne yani benden ayrıl ayrılmaz zenebe teklifmi etmişti. Nasıl yapardı bunu. Hiç sevmemişmi beni.neyse böyle şeyler düşünmemeliyim. Acaba onları nasıl ayırabilirim

Düşün düşüüün düşünnn..

Buldummm. Tabii ki Zeynep e başka birini bulup aralarını bozarak. Ama bu kişi kim olabilir.....
tabiki eren.
Ama bunu erene nadıl yapabilirim. Sonuçta çocukluk arkadaşım. Hmmm.. Buldum erenle konuşurum oda eminim bana yardım eder. Böylelikle barışta bana geri döner. Ama bunun için önce uyumam lazım.

İyi geceler, 👿👿

Kısa bi bölüm oldu özür dilerim. Ve geç geldiği için de özür dilerim. Bazı sıkıntılardan dolayı yazamıyorudum ama elimden geldiğince yazmaya çalışacağım. Geç olsun da güç olmasın diyelim 😉😉

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: May 11, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Aşka Kör KalplerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin