Episodul 34 - Urmatorul pas 🔞

1.8K 175 38
                                    


      Din episodul anterior:
C - Exact cum ar trebui sa se uite un baiat la iubita lui? *ridica el o spranceana* Eu cred ca tu esti pregatita sa treci la urmatorul pas.
E - Crezi?

C - Da
E - La ce fel de pas te referi?
C - Tu si cu mine... *spune plimbandu-si mana pe corpul meu*
E - Cristi nu pot... *spun si ma ridic din cada, imi pun halatul pe mine si ies din baie*
      M-am asezat in pat si mi-am aranjat capul intre maini stand sa procesez la tot ce a spus el mai devreme. Cristi a iesit si el repede din baie cu un prosop in jurul taliei si s-a asezat langa mine putin trist.
C - Te-am luat prea din scurt nu? *ma intreaba el cu jumatate de gura*
E - Nu e asta... *oftez eu*
C - Dar atunci? *spune si vrea sa ma priveasca in ochi dar imi mut privirea*
E - Nu e nimic...
C - Spune-mi, tie rusine de mine sau ce?
E - Nuuu...
C - Atunci?
E - Mi-e frica sa nu te dezamagesc...
C - De ce crezi ca ma dezamagesti? *spune si se aseaza mai aproape de mine*
E - Tu ai acum niste asteptari de la mine... Iar eu...
C - Tu ce Stefana?
E - Eu nu stiu sa fac ce vrei tu. Eu habarnam cum se simte... Daca gresesc ceva sau nu stiu...
C - Nu ai ce gresi si chiar daca ai gresi, orice om greseste :))) Si pe langa asta, inveti. Si eu am invatat. O sa reusesti si tu.
E - Aha sigur...
C - Hei, o luam usor, crezi ca asta inseamna totul intr-o relatie...?
E - In mare parte da...
C - Nu, cel mai important lucru intr-o relatie este sa pui persoana iubita pe primul loc... sa o faci pe ea prima data sa se simta bine, in siguranta. Apoi restul apare pe urma... Nu doar sexul conteaza... De aceea nu te-am presat niciodata in legatura cu asta. Daca nu esti pregatita voi mai astepta pentru ca te iubesc si te inteleg chiar daca nu vrei sa vezi asta. Si stiu ca iti este frica de mine.
E - Ba nu-mi este...
C - Ba da, nu ma minti. Am observat cat de rece ai fost azi cu mine... Nu am sa-ti fac nimic fara voia ta, trebuie doar sa ai incredere in mine.
E - Dar am...
C - Chiar ai? Deaia ai plecat rapid din baie cand am deschis subiectul...
E - Imi pare... *nu apuc sa termin ca ma intrerupe el*
C - E ok, nu stiu ce a fost in mintea mea, trebuia sa-mi dau seama ca inca nu esti pregatita...
E - Dar...
C - Ma duc sa termin de facut baie... Tu pune-te in pat, vin si eu imediat. *spune apoi se ridica trist si se duce in baie*
       Eu am oftat si am inghitit in sec. Azi dimineata cand m-am jucat cu el nu aveam nimic, ce am patit acum...? Poate spune ca nu l-am dezamagit dar stiu ca am facut-o... Si amandoi stim ca sunt pregatita dar a spus asa pentru ca stia ca imi este rusine nu frica. Ma simt atat de prost. Adica stiu ca el ma va astepta dar stiu si ca ii este greu. Vrea sa trecem la un alt nivel. Ceva ce sa ne lege si mai mult.
      Nu pot lasa lucrurile asa. Il doresc mult dar daca gresesc? Da pana la urma e omenesc sa gresesti ok?
      Am batut la usa apoi am intrat in baie. El era intins in cada cu ochii inchisi. Mi-am dat jos halatul si am intrat in cada punandu-ma peste el ceea ce l-a facut sa-si deschida ochii.
E - Ce faci? *il intreb zambind stramb*
C - Bine, dar tu ce faci, de ce nu esti in pat?
E - M-am gandit... Ai dreptate. Orice om poate gresi. Nu are de ce sa-mi fie frica. *spun jucandu-ma cu degetele pe pieptul lui*
C - Stefana, nu esti pregatita, am inteles asta. Nu incerca sa ma convingi de contrariu...
E - Nu am de ce sa te conving cand stii de fapt adevarul...
C - Tu nu simti ce simt eu cand te privesc in fiecare zi, ce simt acum cand esti aici...
E - Atunci fa-ma sa simt... Invata-ma sa simt...*spun privindu-l intens in ochi*
C - Esti sigura de asta?
E - Nu, dar in viata mea nu m-am simtit atat de bine langa o persoana cum ma simt langa tine, asa ca merita. *ii spun zambind iar acesta imi zambeste si el apoi isi aseaza mana fierbinte pe gatul meu si ma trage intr-un sarut suav*
      Mi-a muscat usor buza de jos facand astfel loc pentru razboiul dintre limbile noastre. Cealalta mana a lui a inceput sa se plimbe pe corpul meu creandu-mi fiori. Dupa incheierea sarutului Cristi s-a ridicat in picioare, ajutandu-ma si pe mine.
C - Intoarce-te cu spatele... *spune acesta zambind*
E - De ce? *il intreb nedumerita*
C - Ai incredere *spune iar eu fac in tocmai cum a zis*
      Acesta a luat niste gel de dus in palma si a inceput sa-mi maseze spatele. Mainile lui se plimbau pe sira spinarii mele apoi s-au mutat pe abdomen si au urcat pana la sani incepand sa-i maseze usor. M-a tras aproape de el pana ce spatele meu s-a lipit de corpul lui. Mi-am lasat capul pe umarul lui muscandu-mi buza de placere. El a inceput sa-mi plaseze mici pupici pe gat lasand urme in urma lor.
       Peste cateva momente a luat dusul si a inceput sa dea cu apa fierbinte pe corpul meu apoi pe al lui. M-am intors cu fata spre el si m-am napustit asupra buzelor lui. Acesta m-a impins in perete rece si m-a ridicat. Eu mi-am incolacit picioarele in jurul abdomenului lui iar el isi plimba mainile pe picioarele mele. Ii puteam simti penisul cum pulsa cu putere langa bazinul meu dornic de a incepe ceva. Asta incepea sa ma excite din ce in ce mai mult.

           ***
       M-a trantit in pat si s-a pus peste mine tragandu-ma de picioare pentru a ajunge la acelasi nivel cu ochii lui. Eu mi-am pus mainile dupa gatul lui iar acesta a inceput sa ma sarute adancindu-l din ce in ce mai mult. Ne-am desprins apoi brusc din sarut.
C - Mai tii minte ieri dimineata ce mi-ai facut? *rade el*
E - Aha :)))
C - Acum e randul meu, doar ca eu o voi face sa se simta mai intens. *ridica el o spranceana apoi incepe sa ma sarute pe gat fara sa ma lase pe mine sa mai spun ceva*
       A inceput sa coboare cu sarutarile pe pieptul meu. Imi saruta sanii muscandu-i usor ceea ce ma facea sa ma afund mai mult in pat si sa-l trag usor de par. Era un sentiment de caldura desi amandoi eram total dezbracati.
E - Te urasc... *am reusit sa spun zambind printre respiratiile mele greoaie*
C - Aaa... ma urasti? Bine, atunci o sa te fac sa nu poti suferi :)))
       A coborat pana pe abdomenul meu si tot mai jos pana ce am simtit un fior cum urca efectiv pe sira spinarii. Mainile mele s-au mutat pe pat incepand sa stranga cearceaful de placere. Diferite sunete au inceput sa iasa din gura mea involuntar ceea ce il innebuneau si pe el. Se simtea mandru cand auzea gemetele.
       A urcat iar pana la buzele mele si a inceput din nou sa le sarute suav. Ii simteam penisul tot mai aproape de vaginul meu si pe Cristi cum zambea in sarut. Mi-am dat seama ca se apropie timpul asa ca mi-am incolacit iar mainile in jurul gatului lui iar acesta s-a prins de miscare.
C - Va fi o senzatie de jena cateva secunde sa stii. *imi spune el*
E - Aia e :))
       Nu o sa fie doar o jena asta-i clar. Macar atata stiu si eu. El a scos dintr-un sertar un prezervativ apoi si-i l-a pus. M-a tras mai aproape de el iar eu i-am cuprins abdomenul cu picioarele. El a oftat intr-un fel fericit apoi s-a napustit asupra buzelor mele iar in acelasi timp a si intrat, nelasandu-ma pe mine sa scot vreun sunet de durere.  A incercat cumva prin acest gest sa mai amelioreze din durere. Si surprinzator, i-a iesit.
       Incepuse sa se miste foarte lent asteptandu-ma astfel sa ma obisnuiesc cu jena. Gemetele mele in continuare erau sacadate si bruste din cauza disconfortului ceea ce incepea sa-l ingrijoreze pe Cristi.
C - Esti ok? *ma intreaba el devenind din ce in ce mai ingrijorat*
E - Mhm... *ii raspund eu printre respiratiile mele greoaie*
       Nici nu stia ce sa faca. Sa continue sau sa se opreasca. A decis sa continue pentru a vedea daca jena mea va disparea. A marit ritmul si intensitatea miscarilor privindu-ma nelinistit. S-a oprit brusc atunci cand a auzit din gura mea un scâncet de durere.
C - Stefana spune ceva, te doare? *ma intreaba tulburat*
E - Sunt bine *i-am raspuns eu*
C - Spune-mi daca te doare...
E - Da...
       El a oftat si a iesit iar eu am respirat intr-un fel usurata dar nu prea. M-a lasat sa ma relaxez putin apoi m-a privit in ochi.
C - Nu mai continuam...
E - Poftim, de ce?
C - Te doare, ce vrei sa fac?
E - O sa-mi treaca...
C - Stiu, dar trebuie sa te iau usor...
E - Nu ma lasa asa... Ai incredere in mine, sunt bine.
C - Sigur?
E - Da
       S-a apropiat de mine si m-a sarutat apoi a intrat a 2 a oara dar de data asta umpic mai rapid. A inceput sa faca miscari lente marind treptat ritmul. Gemetele mele incepeau usor sa fie de placere. Asta il linistea pe Cristi intr-un fel. A zambit timid iar eu i-am plasat un sarut pe buze ce i-a dat cumva curajul sa mareasca si mai mult ritmul.
       Miscarile lui deveneau din ce in ce mai ametitoare si imi acaparau mintea. Nu mai puteam gandi limpede. Ii puteam simti si respiratia fierbinte cum se lovea pe pieptul meu. Si cum imi mai plasa ocazional saruturi pe buze.
        Ritmul lui era atat de rapid si intens incat ma facea sa scot niste gemete repetate extrem de puternice. Cristi zambea victorios si cu cat ma auzea cum gemeam cu atat marea intensitatea miscarilor.
       Toata noaptea a fost aceeasi senzatie. De placere si de siguranta. Odata ce am terminat eu am cazut lata in pat.
C - Doar din atat? *rade el de mine*
E - Aha :)) *spun eu obosita si-mi asez capul pe pieptul lui si adorm instant*

     EPISOD SPECIAL, CHIAR FOARTE. Nu cer un anumit numar de voturi ca sa vedem cate putem strange. Next curand.

Alte carti:
Best Friends or Lovers /w Vlad Munteanu (Finalizata)
A New Beginning /w Cristian Munteanu (Finalizata)

Lifetime Friends /w Cristian & Vlad Munteanu

Posted by PufyPufy17
Cont secundar StefiStef15

Their sisterUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum