Capitolul 6

137 5 0
                                    

Sper să nu existe greșeli majore, deși am verificat de două ori textul. Enjoy it! 

La media este Sienna. 


Capitolul 6


Toată durerea pe care corpul meu o îndura m-a trezit. Capul îmi este mai greu ca niciodată iar în gură simt un gust amar. M-am mișcat astfel încât să mă dau jos din pat dar am observat cum două brațe mă împiedică. În spatele meu e Christian dormind adânc. Imediat, capul meu a fost invadat cu toate amintirile de aseară.

Oh, Doamne, trebuie să intru neapărat în pământ de rușine! Cum dau eu acum ochii cu el? I-am luat cu grijă mâna care îmi sugruma abdomenul și care mă ținea lipită de el. În cea mai mare liniște și atenție mă dau jos din pat. Uh, încă mi-e rău. Alcoolul n-a ieșit deocamdată din sânge.

Eu încă aveam rochia pe mine dar el este acum la bustul gol cu doar o pereche de pantaloni de trening care pot jura că sunt ai lui frate-miu. În alte circumstanțe l-aș fi analizat până i-aș fi învățat tot corpul pe derost dar acum mi-e foarte sete, capul mai îmi e puțin amețit iar restul corpului plânge de durere.

M-am dus la bucătărie, prima oprire, și am băut însetată trei pahare cu apă unul după altul, apoi am luat cel mai puternic analgezic. Așa îmi trebuie dacă am fost încăpățânată și nu l-am ascultat când mi-a zis să ma opresc!

Tot în liniște, mi-am luat haine de schimp și am intrat în baie. M-am spălat prima dată pe dinți, urasc gustul ăsta oribil pe care il am acum în gură. Cred că și un cadavru miroase mai bine. Mi-am spălat doar corpul, având grijă ca apa să fie cât mai fierbinte iar pastila începe să-și facă efectul.

Casc încontinuu fără să vreau acest lucru. Nu știu câte ore am dormit dar clar creierul meu mai are nevoie de odihnă. Am luat rapid pe mine doar pantalonii scurți și un tricou și m-am dus înapoi în pat. Christian nu și-a schimbat poziția ceea ce mă încântă, înseamnă că nu m-a auzit deloc până acum. Ceasul digital de pe noptieră arată că nu e mai mult de ora 9 dimineața. M-am pus în pat păstrând distanța față de el cu toate că îmi plăcea mai mult când mă ținea în brațe.

N-am putut adormi atât de repede ca azi noapte și nu din cauza durerilor, s-au atenuat de la analgezic ci de la zecile de întrebări în legătură cu Christian. Nu-mi pot da un răspuns pentru care el să fi stat după mine, să aibă grijă de mine toată noaptea... chiar până acum. Știu sigur că nu s-a distrat deloc, poate singura excepție a fost când era cu tipa aia de dansau dar în rest... Nici nu cred că va mai vorbi cu mine de acum încolo.

*

Habar n-am ce mi-a provocat a doua trezire pe ziua de azi dar mă simt mult mai bine, exceptând foamea care îmi face stomacul să scoată zgomote ciudate. Locul de lângă mine e gol ceea ce înseamnă ca el a plecat. Mă simt ușurată, azi n-aș putea să dau ochii cu el de rușine.

Mi-am luat halatul subțire pe mine și telefonul apoi am coborât în bucătărie să mănânc ceva. Rămân blocată în ușă când îl văd pe scaun fumând o țigară. Are aceeași ținută ca azi de dimineață doar că de data asta nu mai doarme ci îmi zâmbește.

- Bună dimineața, cum se simte frumoasa din pădurea adormită?

Cu pași nesiguri mă îndrept către locul din fața lui. Mi-a întins o cană ce conținea cafea și o farfurie cu mâncare.

- Neața... sunt sigură că se putea și mai rău. Tu ai pregătit asta?

- Da, trage puternic un alt fum din țigară privindu-mă direct în ochi dar eu nu pot să-i mențin privirea.

The Way You AreWhere stories live. Discover now