20.část

271 14 0
                                    

*POHLED TŘETÍ OSOBY*(o 2měsíce později)

Angela žila svůj život středoškolačky v LA. Měla Stevena a spostu kamarádů okolo. Se Stevenem jim to spolu klape. Milujou se. Je polovina lerních prázdnin a ona je s Stevenem na dovolený v Evropě. Jsou v Paříži. Ve městě lásky. Letěli jenom na víkend. Takže se zítra vrací. Za ty dva měsíce se u Angely nic zvláštního nestalo. Její mamka si našla nového přítele. Je s ním šťastná. Takže je šťastná i Angela.Je to matky kolega v práci. Jmenuje se Jasno Khan. Má ho ráda a považuje ho za svého vlastního otce.Jelikož si svého moc nepamatuje. Sestra Kate zažívá svojí první lásku. S klukem o rok starším. Kate bylo nedávno 14. A Angelu čekají 19-té narozeniny už za 2 dny!Nemůže se dočkat. Na Justina už celkem zapomněla....přeci jenom byl to pro ní člověk kterého viděla 2krát v nemocnici...nic víc. Teď momentálně stojí se Stevenem na Eiffelovce při západu slunce s hlavou opřenou o jeho rameno. Je s ním šťastná a konečně se jí v srdcy vyplnilo to prázné místo po autonehodě které tam zbylo po Justinovi.

Co se týče Justina.....Ten se pohádal s Pattie...a celkově s rodinu.Bylo to kvůli vztahu se Selenou. On jí miluje ale jeho rodina si pořád pamatuje co mu udělala...to jak on byl kvůli ní na dně když ho podvedla jí prostě nechtějí odpustit. Justin tedy přerušil kontakt s Rodinou a žije se Selenou v domě v NY. Selena se k němu nastěhovala a koupili si psa jménem Barney. Justin si dal 2 roky pauzu a doufá že ho fanoušci a jeho beliebers neopustí. Nedal si úplnej konec na 2 roky. Jenom nedělá žádné koncerty a ani nechce žádné turné. Viděl co to s ním udělalo když měl minulou tour....Bral drogy a antidepresiva...a jeho období v době turné nebylo moc růžové.Dostal se z toho až když potkal Angelu...ale ta na něj zapomněla. A teď má Selenu. Ale pořád k Angele něco cítí.Angela má přecijenom něco co Seleně chybí. Nedává to na sobě znát ale Angela mu chybí. Večer se mu zdá o jejím úsměvu a o chvílích které spolu prožili. Jenže ví že pro Angelu už je dávno minulost. Ale stále doufá že se jednoho dne objeví u jeho dveří a on jí bude moct obejmout. Zatím se tak nestalo.A on leží na gauči se Selenou a koukají na film. Takhle tráví skoro každý den už 2 měsíce. Přestává ho to bavit a se Selenou se často hádají,Protože Selena chce být skoro pořád doma ale on má rád dobrodružství a adrenalin. Chtěl by jí někam vzít na výlet....do zábavního parku kamkoliv...ale Selena neche. 

*POHLED JUSTINA*

Jako skoro každý den ležím se Sell na gauči a koukám do blba. Skoro pořád se hádáme. Ona chce být prý doma a užívat si chvíle se mnou. Ale když jí řeknu že si ty chvíle spolu můžeme užít i někde na večeři nebo v zábavním parku tak je tam moc paparazzii nebo lidí. Už vážně nevím co mám dělat. Mám jí vážně moc rád.....jo asi jenom rád ale nechci jí to říkat ...doufám že se do ní časem zamiluju ale chybí jí ten šmrnc a odhodlání co měla Ang....a kvůli tomu jsem se do ní zamiloval. Kvůli Sell jsem se pohádal s rodinou...a přijde mi že ona je za to ráda že jsem s nima přerušil kontakt. Nevím možná jsem jenom paranoidní. "Sell?" Přerušil jsem to ticho u jednoho z těch nudnejch filmů který už vidim nejmíň po 150-tý. "Ano lásko??" Podívala se na mě a usmála se. "Nepojedeme někam?Třeba do mojí letní chaty v Beverlly Hils??" "Hmmmm....." "Co je to za odpověď?!" "Žádná...co bys chtěl slyšet??" "No určitě né jednu z tvých výmluv ve stylu....Chci si užít spolený chvilky s tebou...Seleno!Jsme spolu už 2 měsíce a za tu dobu jsme jenom spolu...koukáme na filmy....tak jak chceš ty..dva měsíce!!Nemůžeš jet jednou někam se mnou!??" "Hmmm...." Zvedla se a šla ke schodům"Kam jako jdeš?" "Nahoru?!" "Jo jasně.....jako vždycky když se něco dějě...jak myslíš"  Otočil jsem se a šel ke dveřím. Obul jsem si svoje zlatý supry. Vzal jsem z botníku klíčky od Ferrari a šel do garáže. Sedl jsem si do auta a vyndal si z kapsy svůj Iphon. Vytočil jsem Fredovo číslo. Zvedl to..." Čau bro...můžu se stavit?!" "Jo jasně...co je?Zase Selena?!" "Jep...." "Kámo tohle už je za tenhle měsíc po pátý co ke mě od ní zdrháš měl by sis to s ní vyjasnit," "Všechno ti řeknu až přijedu...za 5 minut jsem u tebe" "Ok" Típl to a já vyjel z garáže. Šlápl jsem na plyn a za chvíli byl u Freda před domem. Vystoupil jsem z auta a zamkl ho.Vešel jsem do dveří. Ten magor je nechává odemčený. "Jsem tu v plné své kráse!" Roztáhl jsem ruce a vešel do obýváku kde seděl fredo se skleničkou Whiskey. "No konečně!" Zasmál se a nalil mi taky. "Tak co se zase stalo?" Podíval se na mě a já si sedl naproti němu do křesla. "Už 2 měsíce sedim jak debil na gauči a koukam na posraný filmy....vůbec už mě to nebaví!" hodil jsem do sebe panáka whiskey a položil jsem skleničku na stůl. "A proč někam nejedete?!" "Protože když chci někam jet...je tam buď moc lidí..nebo jsou všude paparazzi..." Protočil jsem očima a nalil si další skleničku a vypil jí. "A proč jí to neřekneš?!" Napil se Fredo ze svojí skleničky. "Protože když to začnu řešit otočí se a jde pryč" "Aha..." "No..." Ťukli jsme si se skleničkama a zase se napili. "Dneska tu asi přespím. A zítra to se Selenou vyřeším...buď odejde,.....a jestli jo tak na dobro....a nebo zůstane a nebude řešit nějáký posraný paparazzi....žiju s nima už přes 4 roky...a ona taky...nechápu že si ještě nezvykla.....

MemoriesKde žijí příběhy. Začni objevovat