5. Část

621 25 0
                                    

Ráno jsem se vzbudila na zvuk budíku. Šáhla jsem po telefonu a vypla budík. Zvedla jsem se z postele a šla ke skříni ze skříně jsem si vyndala černý rifle a bílej delší svetr s černým křížem. S vybranym oblečenim jsem šla do koupelny. Dala jsem si vlasy do drdolu a slíkla si oblečení vlezla jsem do sprchy a pustila vlažnou vodu. Na dlaň jsem si dala sprchovej gel a rozetřela si ho po těle pak jsem si ho smyla a vylezla ze sprchy. Omotala jsem si ručník kolem těla a oblíkla si oblečení co jsem si vyndala ze skříně. Otočila jsem se k zrcadlu a nanesla si tenkou vrstvu make-upu. Řasenkou jsem si prodloužila řasy a šla dolu do kuchyně. V kuchyni byla Ell která právě nalejva do misek mlíko. "Jsou už holky vzhůru??" "Jojo byla jsem je vzbudit už před půl hodinu" koukla jsem se na hodinky "7:19" mám ještě čas "Holky snídaně" "už jdeme" ozvalo se ze shora a holky už běželi ze schodů i s taškama. "Dobrou chuť" "Vám taky" když jsme dojedli dala jsem ještě nádobí do myčky "Jděte se zatím obout jdu si nahoru pro kabelku" Řekla jsem holkám a vyběhla nahoru po schodech v pokoji jsem si vzala kabelku a dala do ní klíče od baráku a mobil a šla dolů. Dole jsem si obula conversky. Holky i s Ell už čekali před barákem u auta. Odemkla jsem auto a nastoupili jsme. Nastartovala jsem auto a jela jsem odvíst Kata s Emmou. Dojela jsem tam asi do 10 minut "Ahoj a dneska je koncert mamka mi říkala že budeš spát u Emm takže tam jedeš rovnou nebo tě mám vyzvednout a potom tě tam odvezu??" "No jsem domluvená s Emm že rovnou. Tak Ahoj" Koukal jsem se na mobil kolik je "7:35" V pohodě to stíháme. Řekla jsem si pro sebe "Tak co Keyl??" "Super bude na mě čekat před školou"

-------------------

Ze školy jsem jela rovnou domu. Koncert začínal v 7 večer..... Na štěstí byl pátek takže jsem nemusela druhej den vstávat brzo. Byla 1 hodina odpoledne takže jsem měla čas. Šla jsem do pokoje a vyndala si oblečení co si vezmu na sebe abych potom byla v klidu a stihla to. Vyndala jsem si modrý roztrhaný rifle a k tomu tílko s nápisem belieber forever co jsem si koupila. Když jsem si vybrala oblečení šla jsem do koupelny. Odlíčila jsem se a šla si dát sprchu. Vlezla jsem do sprchy a nechala na sebe téct vlažnou vodu stála jsem takhle ve sprše asi půl hodiny. Celou tu dobu jsem si představovala jak asi ten koncert bude vypadat.... Dala jsem si na dlaň sprchovej gel kterej jsem si smyla. Potom jsem si dala na dlaň šampon a umyla si vlasy. Vylezla jsem ze sprchy a jedním ručník si omotala kolem těla a druhým jsem si udělala turban na hlavě. Šla jsem si do pokoje pro oblečení který jsem si předtím vyndala a šla zpátky do koupelny. V koupelně jsem si oblíkla oblečení a vysušila vlasy fénem. Potom jsem si vlasy vyžehlila do rovna. Pak jsem si nanesla Make-up a tenkou linku na víčko. Řasenkou jsem si prodloužila řasy a dala světle růžovej lesk na rty. Koukla jsem se na sebe do zrcadla....no musela jsem přiznat že mi to slušelo ( :DD) . Šla jsem do pokoje a vydala si kabelku. Dala jsem si tam klíče, peněženku , lesk, voňafku..... Koukla jsem se na mobil kolik je "17:38" Nějak rychle to uteklo . Vytočila jsem na mobilu Elly číslo

Ell: "Ahojky co se děje??"

Já : "Nic jenom se chci zeptat v kolik tě mám vyzvednout??"

Ell: "No koncert začíná v 7 tak mohla by si pro mě přijet v 6??"

Já: "Ok v 6 jsem u tebe"

Ell: "Ahoj"

Já: " Ahoj"

Po ukončení hovoru jsem se koukla na hodinky "17:45". Šla jsem si nahoru do pokoje pro kabelku a odnesla jí dolu. Když jsem jí odnesla dolu tak jsem si vzpomněla že jsem nahoře zapomněla peníze a lístky. Vyšla jsem nahoru k mamce do ložnice. V ložnici jsem šla do skříně. Vzala jsem si tam zbytek peněz a lístky co tam mamka nechala. Sešla jsem dolu a lístky i s penězma jsem dala do peněženky kterou jsem pak dala do kabelky. Bylo "17:49" Je největší čas vyjet. Řekla jsem si pro sebe. Vzala jsem si svoje bílý conversky z botníku a klíčky od auta s kabelkou co leželi na něm a zamkla dveře od baráku. Odemkla jsem auto a jela k Ell. Když jsem dorazila k Ell bylo přesně 6 a Ell už vycházela z baráku. slušelo jí to. Měla na sobě oblečení který jsme si kupovali spolu. "Ahojky sluší ti to " "Děkuju tobě taky".

-----------------------

Už jsme byli v hale. Postavili jsme se na svoje místa. Mamka nám koupila lístky dopředu. Dorazili jsme tam v 18:11.Což bylo celkem brzo. S Ell jsme mysleli že těch 49 minut nikdy neuteče. No povídali jsme si jak bude koncert asi vypadat. Poznali jsme i pár belieberek. Se kterejma jsme si taky popovídali. Jak jsme si povídali těch 49 minut uteklo nějak rychle a na velkym plátnu nad podiem se objevilo odpočítávání.......5......4....3.....2....1.....0...  po celé hale se rozlehl křik beliebers a Justin se objevil na křídlech......Když přistál a stál na podiu zakřičel "Let go" a začal zpívat All around the world a my zpívali s ním s Ell jsme i brečeli štěstím. Taky kdo by nebrečel když vidí svého idola naživo?!! Justin odzpíval další písničky a začal zpívat One less lonley girl. Najednou se za mnou ozvalo " Chceš být one less lonley girl??" Rychle jsem se otočila a za mnou stála Alison a koukala na mě "Já ??" To bylo jediný na co jsem se v tu chvíli zmohla "Ano ty. Chceš být one less lonley girl?" "Ano!!" Obejmula jsem Ell která na mě koukala s vyvalenejma očima. Alison mě chytla za ruku a táhla mě do zákulisí. Pane bože já budu One less lonley girl! Jeden z Justinových tanečníků mě chytl za ruku a vedl ke křeslu na kterém chtěla sedět každá belieberka.

*JUSTIN*

Zpíval jsem One less lonley girl. Když jsem vyděl tu holku co vedli moji tanečníci zarazil jsem se. To je ona! Ta holka co jsem tehdy viděl ve starbuxu. Ona je belieberka. Šel jsem k ní a hladil jí po líčku. Ona brečela a zpívala se mnou. Dal jsem sí věnes na hlavu. Když jsem dozpíval utřel jsem jí slzy. "Jak se jmenuješ?" "Angela" Řekla mi přes vzlyky. "Krásné jméno. Potlesk pro Angelu" Chytl jsem jí za ruku a šel s ní do zákulisí. "Mohl bych tě požádat o telefonní číslo?" Ona se na mě podívala s vyvalenejma očima. " Jo mohla 731 203....." Dal jsem jí svoje a pevně jí obejmul. Byl bych s ní nejradši ještě dýl ale musel jsem se převlíknout.

*ANGELA*

Pane bože Justin Bieber odemě chtěl telefoní číslo!! Stejně nezavolá ani nenapíše...Ale co když jo?? Honilo se mi hlavou tolik myšlenek "Jaký to bylo tam sedět?? A co jsi tam dělala tak dlouho??" " Byl to úžasnej pocit...Když se ho můžeš dotkonout kouknout se mu do těch jeho karamelově hnědejch očí....A nic se nestalo :D Jenom odemě chtěl telefonní číslo" "Jenom?!! Vážně!! Justin Bieber chtěl tvoje číslo uvědomujež si to??" "Dobrý uklidni se stejně z toho nic nebude" Zbytek koncertu byl super s Ell jsme tančili zpívali a mám asi milion fotek a videa.

*DOMA*

Koncert skončil v půl 10 večer. Hned po koncertě jsem odvezla Ell domu. Doma jsem šla do pokoje vzala jsem si pyžamo a šla do koupelny. V koupelně jsem ze sebe slíkla oblečení a vlezla do sprchy.Osprchovala jsem se rychle. Vyšla jsem z koupelny a sedla si hned na ostel. Na nočnim stolku jsem měla položenej notebook. Vzala jsem si ho na klín a zapla. Přihlásila jsem se na twitter. Když se mi to načetlo myslela jsem  že se udusim vlastní slinou! "Justin Bieber vás sleduje" Tuhle větu jsem si přečetla asi ještě 10x. Napsala jsem tweet "Nejlepší den v životě...Vidět svého idola a k tomu být ještě OLLG je neuvěřitelný zážitek. Děkuju za to že si!!" Označila jsem tam Justina a vypla notebook. Položila jsem ho na noční stolek a lehla si. Už jsem usínala když v tom mi přišla SMSka. Vzala jsem si mobil kterej jsem měla pod polštářem a koukla se kdo psal   "JUSTIN" Odemkla jsem mobil a přečetla si SMSku ve který bylo............................................................

MemoriesKde žijí příběhy. Začni objevovat