Kapitel 1

1 0 0
                                    

Jag vaknar och stänger av väckarklockan som låter som en hes jävla kratta som rökt hasch i 30 år.
- Vakna för helvete!
- Fuck you! Gå dö i ensam liten grop!
- Käften jävla dampunge!
Min kära älskade bästa storebror. Lol vem försöker jag lura? Om någon tvingade mig att skjuta någon i min familj skulle jag lätt skjuta honom utan att vänta.
Jag klädde på mig och snodde en muffin när jag gick ut och samtidigt tog jag ryggsäcken och hängde över ena axeln. Tog fram hörlurarna och startade Spotify och lyssnade på min favoritlåt samtidigt som jag nynnade på den lite för mig själv. "Baby girl won't you come my way? Show me all the things that you wanna say." (A/N Låten heter "Come my way" med PLVTINUM @vicke_unicorn ville ha cred för att ha visat mig låten)
Jag börjar gå över gatan och sedan är jag inte där. Jag kollar fundersamt runt men allt är mörkt med ljus i mitten. Jag kollar ner och ser en ring av ljus runt mig. Jag kollade på väggen igen, det var som att kolla in i en spegel. Jag gick fram till spegeln/väggen va det nu var och satte handen mot det, det var kallt och mina fingrar reflekterades, det var en spegel.
- Välkommen Kära du!
Jag snurrade snabbt och såg en lång figur stå i andra sidan av "rummet". Det läskiga är att figuren ser ut att leva den byter liksom form... Den krymper och i nästa sekund är den typ 3 meter lång. Jag backar snabbt tills jag känner spegeln mot ryggen.
- Snälla var inte rädd för mig, jag vill dig inget illa.
Saken började ta en form, en form jag kände igen lika mycket som jag vet vilken låt som kommer efter i min Spotify-lista. Min bror.
- Vad är du? Min röst låter vanlig men jag vet bättre om någon brytt sig om att lära känna mig skulle de veta att på insidan, där skrek jag.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 03, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DrömhusetWhere stories live. Discover now