Nový začátek

107 1 0
                                    

Pohled Tobiase:
Ach bože!Že já Kretén jsem si toho už nevšiml dřív!Vždyť oni mi šikanovali sestru!Jo fajn jsem sice jen rok od ní ale to je úplně jedno!Furt je to moje malá sestřička!

Já:"Umm..ségra? "

Nat:"Ano brácha?"

Já:"Řídíš? "

Nat:"Tak to je jasné!Nenechám si zničit auto!"Křikla a zasmála se.

Já:"No jo no máš pravdu"řeknu a také se zasměju.

Nat:"Hej všechny krabice jsou v autě takže jedeme!" zakřičela a já jen zamkl dveře a klíček schoval a nastoupil do auta na místo spolujezdce.

Pohled Nathali:

Já:"Ughh.Konečně jedeme!!Zapištím radostí a nasrartuji auto.

Tobias:"Jo no konečně už se mega Těším."řekne brácha a zazubí se.

Tobias:"Hele víš ck je největší škoda?"zeptá se a já zakroutím hlavou že nevím."To že jsi se musela vzdát svých dvou nejlepších přátel"

Já:"Jo tak to máš pravdu,moc mi budou chybět. Řeknu smutně a rozjezdu se.

Příjezd do nového domu!!
"Konečně jsme tu"řeknu si v duchu a odemknu dveře od naší vili.

Já:"O můj bože!!! To je Líbový!"zařvu na bratra který už stihl vyndat všechny krabice z auta.Jo aby jste pochopili,tak bratr s mamkou tu už před týdnem byli a vše zařídili.Takže máme prakticky vše,tedy až na ty věci v těch krabicích.Vezmu si svojí obří krabici a mířím s ní do svého pokoje.Vylezu schody do prvního patra a zastavím se a hledám dveře od svého pokoje.Najednou zahlédnu černo bílé dveře a tak k nim dojdu.Na dveřích je napsáno:Nathali❤. Jen se Usměji a vkročim.Krabici hnedka odložím protože jinak by mi spadla.Mám ten Nějůžasnější pokoj na světě. Je černo-bílo-šedo-béžový. Postel mám manželskou s nebesy.Na proti posteli mám obří skříň a když vejdu do skříně,je v ní v chod do bílo černé koupelny.
++++++++++++++++++++++++++++++++
Po vybalování krabic,což zabralo 4hodinky,jsem se rozhodla jít ven si zaběhat. Vzala jsem si adidas tepláky Ck spodní prádlo a croptopovou mikinu.Vše v černé.Bráchovi jsem řekla že do dvou hodin budu doma.
++++++++++++++++++++++++++++++++
Domů jsem přišla v devět večer. Takže jsem se jen umyla,odlížila,vyčistila zuby oblékla se do pyžama.Dala pusu bráchovi na dobrou noc a šla si lehnout.Jen co jsem si nastavil a budík, jsem upadla do říše snů.

Tak jo dodělala jsem i druhý díl ❤
Doufám že se taky bude líbit ❤Ještě dnes vydám třetí díl 😵❤Nathali❤

Láska ve školeWhere stories live. Discover now